17 éves lány vagyok, és még szűz! Átlagos testalkatom van, nem vagyok csont sovány de dagadt sem. Imádok öltözködni, van egyedi stílusom, nem vagyok divatmajom. Eddig egy fiúval jártam, akivel hatalmas baklövés volt összejönni. Olvasom, hallom mindenkitől, hogy 15-16 évesen vesztette el a szüzességét, én meg már itt vagyok 17 és még semmi. Már azon gondolkozom, hogy az első szembejövővel lefekszem az utcán, cikinek érzem ezt az egészet. Szerintetek belemenjek valamilyen egy éjszakás kalandba?
Én is elmúltam már 18, amikor elvesztettem. Megérte várni, még mindig együtt vagyunk a fiúval, már majdnem 4 éve. Ne siesd el!
2011. aug. 7. 20:24
12/25 anonim válasza:
Kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb problémája... tök szánalmas vagy!
2011. aug. 7. 20:27
13/25 anonim válasza:
hamán 25+ vagy és még szűz akkor nagyon gáz
2011. aug. 7. 20:35
14/25 anonim válasza:
hamán az meg milyen állat?
2011. aug. 7. 20:37
15/25 anonim válasza:
19 éves lány vagyok és még szűz.
Egyáltalán nem érzem cikinek.
Várd meg az igazit, ne csinálj butaságot!:)
2011. aug. 7. 20:55
16/25 anonim válasza:
Hát én 20 vagyok, és szűz...és nem érzem cikinek. Néha oké, jó lenne már, de nem ciki!!!! Szerintem az nagy hiba lenne, ha ezt csinálnád!:) Gondolkozz....Bánnád egész életedben...Én értem, hogy már jó lenne, ha elvesztenéd,de ne így....
2011. aug. 7. 21:09
17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Rádöbbentem, hogy igazatok van! Végül is miért ne várnék még egy kicsit, a másik meg az, hogy valóban, semmi köze nincs hozzá senkinek! Nem is értem miért kérdeztem ilyen hülyeséget...távol áll tőlem, pillanatnyi elmezavar volt:D bocsánat!:)
Egyébként megkaptam a privit, csodálatos:D megy a fel!:D
2011. aug. 7. 21:32
18/25 anonim válasza:
hát nemis tudom melyik nagyobb gáz, 17 éves szüz lánynak kiadni magát, vagy ráirni minden idetévedő szüznek kinéző csajra, hátha az egyiket megtudja fektetni. szerintem mindegyik szánalmas :D
2011. aug. 7. 23:50
19/25 anonim válasza:
szerintem meg mért ne? az első is ugyanolyan mint az összes többi, nem teljesen mindegy kivel?
17f vagyok, ha gondolod dobj egy privit :)
2011. aug. 7. 23:53
20/25 anonim válasza:
basszameg most olvastam hogy kamu vagy, felejtsd el a privit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!