Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek belevágjak?...

Szerintetek belevágjak? Elegem van!

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és még szűz! Átlagos testalkatom van, nem vagyok csont sovány de dagadt sem. Imádok öltözködni, van egyedi stílusom, nem vagyok divatmajom. Eddig egy fiúval jártam, akivel hatalmas baklövés volt összejönni. Olvasom, hallom mindenkitől, hogy 15-16 évesen vesztette el a szüzességét, én meg már itt vagyok 17 és még semmi. Már azon gondolkozom, hogy az első szembejövővel lefekszem az utcán, cikinek érzem ezt az egészet. Szerintetek belemenjek valamilyen egy éjszakás kalandba?

17/L

2011. aug. 7. 19:58
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%
ne
2011. aug. 7. 19:59
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
17F vagyok, szintén szűz, de én nem érzek így :D
2011. aug. 7. 19:59
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
foglald el magad, jógázz, menj horgászni, olvass könyvet, meditálj, teniszezz, vagy gyűjtsél bélyeget, vagy kössél virágot, vagy mittom én mit szoktak a 17 éves lányok bulizáson kívül... mind1 az a lényeg h ne unatkozz :)
2011. aug. 7. 20:01
 4/25 anonim ***** válasza:
91%
Akárkivel: ne. Baráttal, vagy esetleg egy normálisabb emberrel akivel összeismerkedsz miután privát üzenetet küldtél neki: IGEN! :D:) DE, szerintem várj az igazira, én fiú vagyok, 19 évesen vesztettem el, de nem bántam meg, hogy vártam az igazira. :)
2011. aug. 7. 20:02
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Aki persze utána ott hagyott, és egy fszkalap lett, de ettől még nem bántam meg. :)
2011. aug. 7. 20:03
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt akarod, hogy rbancnak tartsanak, akkor menj bele! Ez akkora marhaság. Mi köze másnak a magánéletedhez? Én soha senkinek nem árultam még el, hogy hány évesen vesztettem el, mert senkinek semmi köze hozzá!
2011. aug. 7. 20:03
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

ne csinálj hülyeség csajszi ;)

megbánod sírás lesz a vége

2011. aug. 7. 20:04
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

én 18 évesen vesztettem el

de van egy nagyon szép barátnőm aki 21 és még mindig szűz

renegeteg pasija volt már, de kibobálta őket, mert mindegyik le akarta azonnal fektetni

ebbe mi a ciki? :S

2011. aug. 7. 20:08
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne! Ismerek olyan lányokat, akik meggondolatlanul megtették és nagyon megbánták! Fizikailag már nem szüzek, de inkább azok akarnának lenni (mert vissza akarják csinálni) és inkább azt mondják magukról, hogy szüzek. Amúgy meg az az egy aktus olyan szempontból nem fog számítani, tehát pl. gyakorlott nem leszel. (Majdnem) ugyanolyan tapasztalatlan maradsz. Tehát ha csak ciki, akkor inkább tagadd le és kamuzd azt, hogy már nem vagy, mert semmi értelme egy egyéjszakásban elveszíteni.
2011. aug. 7. 20:15
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 17/L vagyok (az előző).
2011. aug. 7. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!