Ez ugye csak lámpaláz? (bővebben lent)
Hali.
Szóval még szűz vagyok és tegnap bnőmmel úgy döntöttünk, hogy fél év után lefekszünk egymással.Ragaszkodott hozzá, hogy ő húzza fel az óvszert. Bele is egyeztem...de mire felhúzta, addigra elkezdtem lankadni, és így végül nem is sikerült a behatolás...Ez lehet, csak a lámpaláz miatt volt ? Mert eléggé izgultam, meg zavarban is voltam.
Hát, ma megint megpróbáljuk remélem több sikerrel :D.
Volt előjáték, kielégített egyszer szájjal, meg én is őt és után egy 30 perccel próbáltuk. Köszönöm a válaszokat, de nem tudom mit tegyek, hogy ne izguljak annyira.
Igen, nyugi!! Először mindenki zavarban van, meg lámpalázas, hát hogyne lennél, ha sose csináltál még ilyet... Ez a normális.
Hamar bele fogsz jönni, csak figyeld :))
Próbálj nem ennyire ráparázni. Ne azzal foglalkozz, hogy "húha, most mit is kell csinálni, meg hogyan, jól csinálom-e, és elég kemény még????", hanem azzal, hogy ott az a szuperszexi csaj melletted, aki a te testedet akarja! ;) Ja, és minél többedik alkalom aznap, annál nehezebben fog menni. Próbáljátok meg úgy, hogy nincs előtte orál.
Szorítok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!