Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elkaphat valami fertőzést...

Elkaphat valami fertőzést vagy ilyesmit?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm összejött egy rokonával... Már ott tartanak hogy lefeküdnének.És szeretném tudni hogy lehet valami baja?Mármint azért mert hogy rokonok!?
2011. aug. 2. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
öhm vérfertőzés?!
2011. aug. 2. 18:13
 2/6 GaBiii17 válasza:
kolera, aids, rák, izomsorvadás minden =D
2011. aug. 2. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:

egyik barátnőm :D ez jó

amúgy attól függ milyen közeli az a bizonyos "rokon"

2011. aug. 2. 18:18
 4/6 A kérdező kommentje:
öhmm. Igen a legjobb barátnőm... És féltem. Úgy rokonok hogy a mamájuk testvérek(aszt hiszem)
2011. aug. 2. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ha a rokonának van valamilyen fertőző betegsége, akkor igen. Amúgy nem. Legfeljebb ha gyerekük lesz, akkor valamivel nagyobb eséllyel örökli a családban előfordult genetikai gyengeségeket, hibákat, betegségeket. Minél közelebbi rokon, annál sanszosabb a dolog. (Mellesleg szerintem ez gusztustalan, de ez csak az én személyes véleményem.)
2011. aug. 2. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:

igen gusztustalan! undorító!

de ha ez kell nekik...

és ha a mamájuk testvérek, akkor szinte semmi közük egymáshoz. annyi hogy másod unoka tesók, vagy még az se.. de védekezzenek, és ha lehet felejtsék el egymást mihamarabb. :|

2011. aug. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!