19 éves szűz lány vagyok a barátom szokott csak úgy finoman ujjazni de félek h elkapok valami fertőzést ilyen van?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 19:12
1/10 anonim válasza:
ha megmossa a kezét, akkor nem. he éppen autót szerelt elötte, akkor már lehetnek gondok.
2/10 anonim válasza:
ha éppen a nyulakat pucolta ki pusztakézzel akkor vészes, de ha rendesen tisztán tartja a kezét akkor nem.
3/10 anonim válasza:
Ja lehetőleg kapd be elötte neki :) :P
hátha tiszta lesz
4/10 anonim válasza:
Igen van!
És nem csak a nyulak ólának kitakarításától.Gondolj bele,előtte mennyi mindent megfogott,amihez ki tudja kik is hozzáértek.Kilincsek,korlátok,bevásárlókosarak...kell még sorolnom???
Mosson előtte kezet!Ez alap
5/10 anonim válasza:
SZtem is nagy a veszély mert a barátod egyáltalán nem fürdik...
6/10 anonim válasza:
en mar parszor elkaptam igy vmilyen fertőzést. az egyiket ki lehetett irtani hipermangánnal, a masikhoz meg kup kellett. ha megmossa a kezét, meg van nalatok alkoholos törlőkendő, akkor nem lehet baj.
8/10 anonim válasza:
Miért ne? sose késő elkezdeni, s attól h lenne kivel, még nem kell orba-szájba szexelni.
Ja és hogy legyen min csámcsognod, 21/f vok és szintén "szűz"
9/10 anonim válasza:
Már miért ne lehetne szűz?
Feküdt volna le valakivel, akit nem szeret?
Nem kell utánozni a sok 14 éves csitrit, akik azért dugnak boldog boldogtalannal, mert az olyanok szemében, mint te "ciki" dolog.
Szerintem meg legyen rá büszke, hogy olyannak adja, aki fontos neki.
10/10 anonim válasza:
Az első válaszadónak van igaza ha autót szerelt éppen nem árt kezet mosni.A hüvelyben egyébként vannak olyan baktériumok ami védi a hüvely egészségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!