Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem lehet ezt felfogni?...

Miért nem lehet ezt felfogni? Akkor tisztázzuk egyszer és mindenkorra! Mitől veszted el a szüzességed?!

Figyelt kérdés

A szüzességet csak akkor veszted el ha pénisz hatol beléd!

-Nem ceruza

-Nem vibrátor

-Nem ököl

-Nem ujj

-Nem nyelv

-Nem zöldség

-Nem Gyümölcs

-Sőt semmi tárgy segítségével nem veszítheted el!

Akkor sem vesztetted el ha átszakadt a szűzhártyád egy tárgytól vagy sportolás közben. CSAK HA EGY FÉRFI HATOL BELÉD!

Remélem most már mindenkinek világos,mert meguntam nézegetni a "Elvesztettem egy szívószáltól?" Kaliberű kérdéseket.

Remélem az összes 13 éves kislány megtalálja a "kérdésem",mivel biológia könyvet úgyse nyitnak ki, legalább itt hátha eloszlik a "köd"

Úgyhogy nem lesz bűntudatom,én megadtam az esélyt, hogy tisztázódjon a kislányok között hogy mi is ez,amennyiben a moderátorok tőrlik,Akkor sem fogok 120 egyforma kérdésre válaszolni,ami csak annyiban tér el, hogy éppen milyen tárgyal tervezi elveszteni a szüzességet.

2011. aug. 1. 10:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
na végre, már én is leírtam sőt, az összes többször előforduló kérdést megválaszoltam kiírtam kérdésben ez is benne volt,de sajna törölték a kérdésem,pedig hasznos volt
2011. aug. 1. 13:47
 22/24 anonim válasza:

Jol van latom nem engedsz a baromsagbol.

Mindegy, akinek van esze ugy is latja, h hulye vagy mint egy lapat:D

2011. aug. 1. 14:15
 23/24 A kérdező kommentje:
Nem elég hogy tévedsz,és makacsul ragaszkodsz az állatságodhoz mert te úgy érzed és az úgy van,hanem még a helyes megállapítást is lehurrogod és összezavarod azokat akiknek segítségre lenne szűksége. Gyere vissza értségi után,és rájössz hogy tévedtél.
2011. aug. 1. 14:21
 24/24 anonim ***** válasza:
óóóóó kérdező, általában lesz*rom a fel-le pontozásokat, de te kapnál tőlem egy óriási zöld kezecskét! :D ez az egyik legrosszabb kérdés az egész gyk-n. de itt a válaszolók között is olyan idióta emberek vannak..
2011. aug. 2. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!