Miért nem lehet ezt felfogni? Akkor tisztázzuk egyszer és mindenkorra! Mitől veszted el a szüzességed?!
A szüzességet csak akkor veszted el ha pénisz hatol beléd!
-Nem ceruza
-Nem vibrátor
-Nem ököl
-Nem ujj
-Nem nyelv
-Nem zöldség
-Nem Gyümölcs
-Sőt semmi tárgy segítségével nem veszítheted el!
Akkor sem vesztetted el ha átszakadt a szűzhártyád egy tárgytól vagy sportolás közben. CSAK HA EGY FÉRFI HATOL BELÉD!
Remélem most már mindenkinek világos,mert meguntam nézegetni a "Elvesztettem egy szívószáltól?" Kaliberű kérdéseket.
Remélem az összes 13 éves kislány megtalálja a "kérdésem",mivel biológia könyvet úgyse nyitnak ki, legalább itt hátha eloszlik a "köd"
Úgyhogy nem lesz bűntudatom,én megadtam az esélyt, hogy tisztázódjon a kislányok között hogy mi is ez,amennyiben a moderátorok tőrlik,Akkor sem fogok 120 egyforma kérdésre válaszolni,ami csak annyiban tér el, hogy éppen milyen tárgyal tervezi elveszteni a szüzességet.
Kerdezo tetszik vagy sem, nalam a szuz azt jelenti, h abszolut erintetlen, tehat nem azt, h most mi van azzal a szaros hartyaval a labaid kozott.
Az a lany nekem ne mondja magarol, h szuz, akit mar szana-szet szopattak meg ujjaztak meg kurtak seggbe.
Nem kellene egy lapon emliteni a kettot.
Csak hat ez a legtobb nonek eznem jon be, mert ugye a legtobb buszke magara, h o honapokig varakozott, csak elfelejti hozzatenni, h kozben vegig ujjaztak meg egyebek.
Igy aztan nagyon nagy szam kibirni.
Szanalmas.
Ha átszakadt a szűzhártya,anatomiailag NEM,de gyakorlatban szűz vagy,tehát ha ujjaztad magad,és átszakadt a szűzhártya,de férfivel még nem voltál és megkérdezi a pasid hogy szűz vagy-e még,a helyes válasz az "igen"
Az "ártatlan" pedig azt jelenti hogy semmi nem járt még benned, attól függetlenül a szűzhártya átszakadhatott,mondjuk sport közben,tehát ha kinyaltak, ujjaztak stb,akkor már nem vagy ártatlan de szűz igen.
Tehát ha a szűzhártya átszakad biologiailag nem vagy szűz
HA kiynaélnak vagy ujjaznak akkor nem a szüzességed hanem ártatlanságodat veszted el, viszont ha hímvessző (magyar szlengben farok,f*sz (hátha valaki ezt se tudja))
járt benned, akkor mind ártatlanságod,mind szűzességed elveszted.
viszont ha maszturbálsz, akkor átszakadhat a szűzhártya,és biológiailag nem vagy szűz, viszont a szűzesség elvesztését a férfivel történő szex után számítjuk.
Mégegyszer: HA kinyalnak, ujjaznak attól még szűz vagy,csak az "érintetlenséged", "Ártatlanságod" veszted el.
Viszont ha férfi nemi szerv hatol beléd akkor már nem vagy szűz. Addig számítasz szűznek,amíg egy férfi beléd nem hatol. A biológiai értelemben vett szüzességnek manapság nincs sok jelentősége.
Na jol van latom nagyon oda vagy magadtol.
Kitalalsz baromsagokat aztan melle meg profetanak is kepzeled magad.
Tanulj tino, okor lesz beloled.
Na jol van ocsem, szal ez a szuz maszlag a nagyon a regi idokbol ered, amikor a szexet csak ugy ertelmeztek, h kuresz es semmi anal meg egyeb huncutsag.
Tehat a fogalomba nem volt ez betervezve, h a sok retekfeju majd kiskapukat hasznal szal banant meg egyeb marhasagokat fog a pinajaba dugdosni, mert nem bir magaval.
Epp ezert a szuzesseg azt jelenti, amit en irtam hiaba is pattogsz meg talalsz ki baromsagokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!