Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem lehet ezt felfogni?...

Miért nem lehet ezt felfogni? Akkor tisztázzuk egyszer és mindenkorra! Mitől veszted el a szüzességed?!

Figyelt kérdés

A szüzességet csak akkor veszted el ha pénisz hatol beléd!

-Nem ceruza

-Nem vibrátor

-Nem ököl

-Nem ujj

-Nem nyelv

-Nem zöldség

-Nem Gyümölcs

-Sőt semmi tárgy segítségével nem veszítheted el!

Akkor sem vesztetted el ha átszakadt a szűzhártyád egy tárgytól vagy sportolás közben. CSAK HA EGY FÉRFI HATOL BELÉD!

Remélem most már mindenkinek világos,mert meguntam nézegetni a "Elvesztettem egy szívószáltól?" Kaliberű kérdéseket.

Remélem az összes 13 éves kislány megtalálja a "kérdésem",mivel biológia könyvet úgyse nyitnak ki, legalább itt hátha eloszlik a "köd"

Úgyhogy nem lesz bűntudatom,én megadtam az esélyt, hogy tisztázódjon a kislányok között hogy mi is ez,amennyiben a moderátorok tőrlik,Akkor sem fogok 120 egyforma kérdésre válaszolni,ami csak annyiban tér el, hogy éppen milyen tárgyal tervezi elveszteni a szüzességet.

2011. aug. 1. 10:45
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
11:07 Ebbe a magyarázatba már bele tudok nyugodni, de mondjuk h egy deformált pénisz hatol be, ami tisztára nem úgy néz ki mint ahogy kéne, akkor is ? És ha valaki egy olyan férfival van, akinek amputálták a péniszét mert beleharapott egy mérges kígyó Afrikában, annak ugye nem maradt más mint az ujja. És mondjuk szerelmes a lányba ő is viszont, akkor ha az ujjával veszi el a szüzességét arra mit mondanál ?
2011. aug. 1. 11:14
 12/24 anonim válasza:

Kerdezo tetszik vagy sem, nalam a szuz azt jelenti, h abszolut erintetlen, tehat nem azt, h most mi van azzal a szaros hartyaval a labaid kozott.

Az a lany nekem ne mondja magarol, h szuz, akit mar szana-szet szopattak meg ujjaztak meg kurtak seggbe.

Nem kellene egy lapon emliteni a kettot.

Csak hat ez a legtobb nonek eznem jon be, mert ugye a legtobb buszke magara, h o honapokig varakozott, csak elfelejti hozzatenni, h kozben vegig ujjaztak meg egyebek.

Igy aztan nagyon nagy szam kibirni.

Szanalmas.

2011. aug. 1. 11:50
 13/24 anonim válasza:
Tegnap feldugtam magaman egy ceruzat,akkor most szuz vagyok vagy nem? :S
2011. aug. 1. 12:45
 14/24 A kérdező kommentje:

Ha átszakadt a szűzhártya,anatomiailag NEM,de gyakorlatban szűz vagy,tehát ha ujjaztad magad,és átszakadt a szűzhártya,de férfivel még nem voltál és megkérdezi a pasid hogy szűz vagy-e még,a helyes válasz az "igen"

Az "ártatlan" pedig azt jelenti hogy semmi nem járt még benned, attól függetlenül a szűzhártya átszakadhatott,mondjuk sport közben,tehát ha kinyaltak, ujjaztak stb,akkor már nem vagy ártatlan de szűz igen.

Tehát ha a szűzhártya átszakad biologiailag nem vagy szűz

HA kiynaélnak vagy ujjaznak akkor nem a szüzességed hanem ártatlanságodat veszted el, viszont ha hímvessző (magyar szlengben farok,f*sz (hátha valaki ezt se tudja))

járt benned, akkor mind ártatlanságod,mind szűzességed elveszted.

2011. aug. 1. 12:52
 15/24 anonim válasza:
csak szivatlak :DD am fiu vagyok xD
2011. aug. 1. 12:58
 16/24 A kérdező kommentje:

viszont ha maszturbálsz, akkor átszakadhat a szűzhártya,és biológiailag nem vagy szűz, viszont a szűzesség elvesztését a férfivel történő szex után számítjuk.

Mégegyszer: HA kinyalnak, ujjaznak attól még szűz vagy,csak az "érintetlenséged", "Ártatlanságod" veszted el.

Viszont ha férfi nemi szerv hatol beléd akkor már nem vagy szűz. Addig számítasz szűznek,amíg egy férfi beléd nem hatol. A biológiai értelemben vett szüzességnek manapság nincs sok jelentősége.

2011. aug. 1. 12:58
 17/24 A kérdező kommentje:
sejtettem hogy te "szívatsz"elég egyértelmű volt az írásmódból,csak láttam hogy nem mindenkinek egyértelmű és összegeztem.
2011. aug. 1. 12:59
 18/24 anonim válasza:
37%

Na jol van latom nagyon oda vagy magadtol.

Kitalalsz baromsagokat aztan melle meg profetanak is kepzeled magad.

Tanulj tino, okor lesz beloled.

Na jol van ocsem, szal ez a szuz maszlag a nagyon a regi idokbol ered, amikor a szexet csak ugy ertelmeztek, h kuresz es semmi anal meg egyeb huncutsag.

Tehat a fogalomba nem volt ez betervezve, h a sok retekfeju majd kiskapukat hasznal szal banant meg egyeb marhasagokat fog a pinajaba dugdosni, mert nem bir magaval.

Epp ezert a szuzesseg azt jelenti, amit en irtam hiaba is pattogsz meg talalsz ki baromsagokat!

2011. aug. 1. 13:15
 19/24 A kérdező kommentje:
az az ártatlanság. Olvass utána. Én megtettem.
2011. aug. 1. 13:37
 20/24 A kérdező kommentje:
csak akkor veszted el ha férfi nemi szerv hatol beléd,viszont az ártatlanságod,nyalástól ujjázástól és mindentől ami beléd hatol elveszted.
2011. aug. 1. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!