Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem lehet ezt felfogni?...

Miért nem lehet ezt felfogni? Akkor tisztázzuk egyszer és mindenkorra! Mitől veszted el a szüzességed?!

Figyelt kérdés

A szüzességet csak akkor veszted el ha pénisz hatol beléd!

-Nem ceruza

-Nem vibrátor

-Nem ököl

-Nem ujj

-Nem nyelv

-Nem zöldség

-Nem Gyümölcs

-Sőt semmi tárgy segítségével nem veszítheted el!

Akkor sem vesztetted el ha átszakadt a szűzhártyád egy tárgytól vagy sportolás közben. CSAK HA EGY FÉRFI HATOL BELÉD!

Remélem most már mindenkinek világos,mert meguntam nézegetni a "Elvesztettem egy szívószáltól?" Kaliberű kérdéseket.

Remélem az összes 13 éves kislány megtalálja a "kérdésem",mivel biológia könyvet úgyse nyitnak ki, legalább itt hátha eloszlik a "köd"

Úgyhogy nem lesz bűntudatom,én megadtam az esélyt, hogy tisztázódjon a kislányok között hogy mi is ez,amennyiben a moderátorok tőrlik,Akkor sem fogok 120 egyforma kérdésre válaszolni,ami csak annyiban tér el, hogy éppen milyen tárgyal tervezi elveszteni a szüzességet.

2011. aug. 1. 10:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Vettem!

22f

2011. aug. 1. 10:46
 2/24 x) ***** válasza:
Tulajdonképpen fizikailag a szüzességedet akkor veszted el ha elszakad a szűzhártyád de igazából csak pasival lehet :)
2011. aug. 1. 10:48
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
megváltottad a világot barátom, mostmár pihenhetsz
2011. aug. 1. 10:48
 4/24 anonim válasza:

ott a pont :D

L21

2011. aug. 1. 10:49
 5/24 anonim ***** válasza:
A szándékod jó, csak sajnos ezek után is napi 85 ilyen téma lesz, mivel sok embernek a kereső használatához, emelt szintű érettségi szükségeltetik.
2011. aug. 1. 10:55
 6/24 A kérdező kommentje:

Én a szüzesség fogalmáról beszélek, mivel a szűzhártya van akinél az első alkalommal,van amikor a parkban fut egy kört és elszakad.Akkor se azt mondjuk "én a parkban vesztettem el"

És igen tudom hogy lesz még ilyen téma,de HÁTHA van aki rátalál és megspórolunk vele valamennyit.

2011. aug. 1. 10:57
 7/24 anonim válasza:
Az egyetlen bizonyíték arra, hogy szűz egy lány, az a szűzhártya. Ha át van szakítva a szűzhártya, akkor már nem szűz a lány. Remélem nem a becsszó számít ebben a kérdésben, mert az nevetséges lenne. Egyetlen egy dolgon múlik és az pedig a szűzhártya. Nem érdekel, hogy ez nem tetszik sok lánynak aki először egy krumplival került komolyabb kapcsolatba. Ennyi erővel egy 4 gyerekes anyuka is állíthatná, hogy ő még szűz, mert a gyerekeket bérelte, és eddig csak vonalzó járt benne. Sőt mesterségesen termékenyítették meg, majd szülte meg a 4 saját gyerekét, de még szűz. Na ne vicceljünk kérem szépen.
2011. aug. 1. 10:57
 8/24 A kérdező kommentje:
Nehéz meghatározni, mit értünk szüzességen, már csak azért is, mert a szüzesség és az érintetlenség fogalomköre nem feltétlenül fedi egymást, pedig szinonimaként használjuk a szexuálisan tiszta lányokra, fiúkra. Utóbbi azt sugallja, az illető érintetlen, más szóval ártatlan, tehát még nem szennyezte se kéz, se nyelv, se egyéb, míg a szüzesség jelentheti csupán a szűzhártya épségen állapotát,viszont,fogalomként akkor beszélünk a szüzesség elvesztéséről,ha PÉNISZ szakította át a szűzhártyát.
2011. aug. 1. 11:01
 9/24 anonim válasza:
10:57-nek: xD hát az kemény, természetes elhasználódás vagy nem tudom. De attól még ha futás közben is veszítette el, már nem szűz. Nyilván a lánykák 95% aki azt állítja h a parkban vesztette futás közben, az inkább kamu, de biztos van olyan aki igazat mond, de attól még átszakadt a szűzhártya és már nem szűz. Volt is egy történelmi figura az a baj fogalmam sincs ki, de vmi király és azért nem vette feleségül az egyik csajt, mert az nem vérzett a nászéjszakán ezért visszaadta az apjának, pedig állítólag szűz volt a lány.
2011. aug. 1. 11:04
 10/24 A kérdező kommentje:
3 féle szüzesség van, 1. a szűzhártya átszakadásával végződik, 2.Amikor pénisz járt benned, 3.Meg amikor BÁRMI járt benned. Pont ezért van külön,mert sok mindentől elszakadhat. Ezért anatómiailag nem vagy szűz,a szűzhártya átszakadása után,de szellemileg,lelkileg attól még szűz vagy. Tehát egy társaságban,köznyelvben az általam felsorolt 2. szüzességről beszélünk.
2011. aug. 1. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!