Miért mondják azt, hogy 20 évesen illene túlesni már az elsőn?

Ne hallgass masra!!
mig te nem erzed magad ra keszen addig ne csinald!!
Én már 15 éves korom óta készen állok mindennap rá. :D
Csak kéne egy nő is hozzá. Az meg nincs. :(

Ez nem attól függ, hogy illik vagy nem. Ezt magunknak kell éreznünk. Ha nekünk ciki, akkor kell lépni. Én 19 éves szűz lány vagyok. Nem tartom ezt nagy értéknek, nem dicsekszek vele, de nem is szégyenkezek miatta. Még nem jött el az alkalom. Volt két barátom mindketten tudták rólam, hogy szűz vagyok, egyiküknek sem bökte a szemét, de velük sem jutottam el odáig. Pedig én már benne lettem volna, de máshogy alakultak a dolgok. Hát de most nem érzem cikinek ezt. Sajnálatos társadalmi elvárás, hogy mindenki legkésőbb 18 éves koráig essen túl az első szexuális élményen, de jobb, menőbb, ha már 14 évesen nem vagy szűz. De erre mondta az egyik barátom, hogy magunkkal szemben, csak magunknak lehetnek elvárásaik. Mi is megmondhatjuk, hogy mi a normális. És én normálisnak tartom, hogy 19 évesen (vagy akár azt is, hogy te 21 évesen) még szűz vagy. Nem azért vagy szűz, mert nem kívánod a nőket, csak még nem találtál partnert. Keress, előbb-utóbb te is megtalálod álmaid nőjét, akivel majd "túlesel" ezen is. De addig se gyötörd magad az illene-e túl esnem már rajta kérdésen.
Sok sikert a kereséshez!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!