bocs lisa 99 azt hittem 12 vagy de már tudom hogy 8 is elmúltál
2011. aug. 3. 10:54
44/52 anonim válasza:
*18
2011. aug. 3. 10:55
45/52 anonim válasza:
Hát cicavirág az a helyzet hogy lehetsz terhes akár elment a pasid akár nem.
Bár nem tudom milyen benyomást tettél rá hogy nem ment el.Na de nem is ez a lényeg,ilyen fiatalon a tanulásra kellene koncentrálnod és nem arra hogy te milyen nagy lány vagy.és hogy milyen menők vagytok hogy ti már szexeltek.
Most ha terhes leszel mit csinálsz?Egyből abortusz mi?Más FELNŐTT NŐK (nem olyan mint te) az életüket odaadnák hogy legyen egy gyerekük az ilyen kis taknyosok meg poénból futnak abortuszra amit megelőzhetett volna ha az ugyanolyan felelőtlen hapsija felhúzott volna egy kotont.
Én csak azt kívánom neked hogy ne legyél terhes mert akkor el tudsz gondolkodni a további szexuális életeden...
2011. aug. 3. 11:49
46/52 anonim válasza:
Szülői engedéllyel lehet felíratni fogamzásgátlót,de én mást javasolnák pl:óvszer,vagy létezik olyan Parmatex hüvely tabletta,vény nélkül kapható
2011. aug. 5. 07:08
47/52 anonim válasza:
ha nem ment el keves a valoszinusege h terhes vagy.bar megtortenhet...de eszetek legyen,vedekezzetek....ha terhes lennel,akkor abortuszra a szulok is kellenek,ala kell irni a papirt h belementek az abortuszba....en zt javaslom latogasd meg a noi dokit,o majd megmondja h mi a helyzet...
2011. aug. 5. 08:14
48/52 anonim válasza:
Természetesen lehetsz terhes! Nem volt felvilágosítás a sulitokban, vagy mi?
És arra gondoltál, hogyha esetleg összejött egy gyerek, akkor a szüleid kellenek az abortuszhoz!? Ha az én lányom 15 évesen szexelne, akkor nagyon szomorú lennék, és nagyot csalódnék benne, főleg akkor, ha abortusz kéne. Mert legalább lehetett volna esze ,hogy védekezzen.
Máskor, mielőtt felelőtlenül lefekszel valakivel, gondolj a következményeire!
2011. aug. 6. 10:11
49/52 anonim válasza:
Hajnali gyereked lesz. Fele g*ci fele h*gy
2011. aug. 6. 19:24
50/52 anonim válasza:
Hm... azt mindenki elfelejtette, hogy a sürgősségi tabletta is csak 80% eséllyel előzi meg a terhességet... Mert ha már megtermékenyült a petesejted akkor b*szhatod mert jön a pulya. És ezt csak magatoknak köszönhetitek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!