Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tegnap vesztettem el, es nem...

Tegnap vesztettem el, es nem vedekeztunk, de nem elvezett el. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 16:01
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim válasza:
számold ki a ciklusodban h hol jártál az akciókor. ha nem veszélyes akkor hagyd a fenébe az egészet valószínűleg nem fogsz szülni.... ha baj van akkor meg tűnés a dokihoz. pl.: escapelle tablette 5580,- volt fél éve :D ha másnap megjön terhes voltál...
2011. júl. 31. 12:18
 32/52 anonim válasza:
87%
Menj orvoshoz, és kérj esemény utáni tablettát.De mivel kiskorú vagy, édesanyádat is vidd magaddal, mert nem kaphatsz nélküle ellátást.A tabletta után pedig nem azért jön meg a vérzésed,mert terhes voltál, hanem mert a tablettában lévő hormonok menstruációt idéznek elő,pont azért, hogy nehogy beágyazódhasson esetleg a megtermékenyített petesejt.És eszméletlen felelőtlenek voltatok!!!Az a probléma, hogy halvány lila gőzük sincs a mai fiataloknak a védekezésről,és arról,mennyi problémát okozhat a későbbiekben egy fiatal kori abortusz...Ha már elmész dokihoz,kérj tanácsot is a védekezésre, így,hogy 15 évesen feltétlenül szexelned kell...
2011. júl. 31. 13:55
 33/52 anonim ***** válasza:

ha nem élvezett beléd akk nem tul valoszinü hogy terhes vagy. kicsit kiidegeltük magunkat nemrég mi is (csak mi mondjuk nem tiniként csináljuk khm khm), mert barátnőmnek késett néhány napot. de már megjött :) szal utánajártam és ha kimarad a vérzés akkor már kimutatja a teszt ha terhes vagy, addig nem túl megbizható.

am könnyen lehet hogy késni fog ha most vesztetted el, eléggé megzavarja a szervezet hormonait egy ilyen élmény, és okozhat késést.

2011. júl. 31. 14:41
 34/52 anonim válasza:
91%

Szia!

Anno én is jártam igy 16 évesen,mi védekeztünk,de sajnos a gumi elszakadt,párom akkor belém is ment.Nekünk egyértelmű volt,hogy gyors doki,és esemény utáni tabletta,nem gondolkoztunk hanem gyors cselekedtünk,mert ilyenkor miden óra számit!

Sajnos ahogy irták abból is lehet baba,hogy nem ment el.

Legközelebb védekezzetek!

De én amondó vagyok,hogy még várhattál volna,mai fejjel én is vártam volna még pár évet.Nem gyerekeknek való a sex!

Jah még egty fontos,én akkor a gyerekorvosomhoz mentem,és nem kellett hozzá anyum.Elég ha felkeresel egy terhes amulanciát az ott közelben lévő kórházban!!!

Legközelebb okosabbak legyetek!

2011. júl. 31. 14:53
 35/52 Lia99 ***** válasza:
50%
persze h lehetsz.Nekem az orvosok mégis azt mondták h szó se lehet gyerekről mivel volt 1 kiskorni nemi betegségem.Mégis terhes lettem,de nem tartottam meg a gyereket,de már bánom
2011. júl. 31. 17:40
 36/52 anonim ***** válasza:
7%

basszus ezek a walaszok-.-

nem midnenki ugywan wele,hogy azert weszti el ilyen fiatalon a szüzesseget,mert "menö" dolog mar boccs-.-

wan akik ezéért,mert nagyon szereetik egymast,es nagyon wagynak egymasra.

Am nemnagy waloszinüü h terhes lehetsz..annak nagyon sok köze wan hozza,hogy elelwezett e w sem.

de igy max 1% eselye wan annak,h terhes lehetsz.

a baratod is szüz wolt meg?

wagy elöted mennyi ideje wolt egy lannyal együtt?(testi kapcsolatan)

2011. aug. 1. 10:42
 37/52 anonim ***** válasza:
87%
utolsó hagyd már abba a Wvel írást nagyon idegesítő úgy saccolom max 14-15 éves lehetsz,hát ne oszd itt az észt 12-16 évesen nem kell még szexelni és kész, "komoly" kapcsolatban sem
2011. aug. 1. 10:51
 38/52 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó előtti irni se tudsz ne oszd az észt.

Az előtte lévő 12 évesen terhes voltál na szép.

E kérdező meg egy felelőtlen kis fruska,maszturbálj az való neked meg a zuhanyrózsa

2011. aug. 1. 11:42
 39/52 anonim válasza:
Lehetsz terhes. Ilyenkor a teendő: elmész nőgyógyászhoz vagy akár ügyeletre és felíratod a tablettát, amit kiváltás után 72 órán belül be kell venni. De legközelebb védekezzetek! Nem hiszem hogy kisbaba kell.
2011. aug. 1. 22:08
 40/52 anonim ***** válasza:

"amit kiváltás után 72 órán belül be kell venni."

Tehát nem a szex után 72 órán belül. Mostmár minden világos.

2011. aug. 1. 22:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!