Tegnap vesztettem el, es nem vedekeztunk, de nem elvezett el. Lehetek terhes?
ha nem élvezett beléd akk nem tul valoszinü hogy terhes vagy. kicsit kiidegeltük magunkat nemrég mi is (csak mi mondjuk nem tiniként csináljuk khm khm), mert barátnőmnek késett néhány napot. de már megjött :) szal utánajártam és ha kimarad a vérzés akkor már kimutatja a teszt ha terhes vagy, addig nem túl megbizható.
am könnyen lehet hogy késni fog ha most vesztetted el, eléggé megzavarja a szervezet hormonait egy ilyen élmény, és okozhat késést.
Szia!
Anno én is jártam igy 16 évesen,mi védekeztünk,de sajnos a gumi elszakadt,párom akkor belém is ment.Nekünk egyértelmű volt,hogy gyors doki,és esemény utáni tabletta,nem gondolkoztunk hanem gyors cselekedtünk,mert ilyenkor miden óra számit!
Sajnos ahogy irták abból is lehet baba,hogy nem ment el.
Legközelebb védekezzetek!
De én amondó vagyok,hogy még várhattál volna,mai fejjel én is vártam volna még pár évet.Nem gyerekeknek való a sex!
Jah még egty fontos,én akkor a gyerekorvosomhoz mentem,és nem kellett hozzá anyum.Elég ha felkeresel egy terhes amulanciát az ott közelben lévő kórházban!!!
Legközelebb okosabbak legyetek!
basszus ezek a walaszok-.-
nem midnenki ugywan wele,hogy azert weszti el ilyen fiatalon a szüzesseget,mert "menö" dolog mar boccs-.-
wan akik ezéért,mert nagyon szereetik egymast,es nagyon wagynak egymasra.
Am nemnagy waloszinüü h terhes lehetsz..annak nagyon sok köze wan hozza,hogy elelwezett e w sem.
de igy max 1% eselye wan annak,h terhes lehetsz.
a baratod is szüz wolt meg?
wagy elöted mennyi ideje wolt egy lannyal együtt?(testi kapcsolatan)
Utolsó előtti irni se tudsz ne oszd az észt.
Az előtte lévő 12 évesen terhes voltál na szép.
E kérdező meg egy felelőtlen kis fruska,maszturbálj az való neked meg a zuhanyrózsa
"amit kiváltás után 72 órán belül be kell venni."
Tehát nem a szex után 72 órán belül. Mostmár minden világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!