Tegnap vesztettem el, es nem vedekeztunk, de nem elvezett el. Lehetek terhes?
Én úgy tudom nem minden patikus adja ki a tablettát (ha azért nem szedtél fogamzásgátlót, mert hormonok vannak benne, megnyugtatlak: abban a készítményben, amit most készülsz bevenni kb háromszor annyi hormon van, mint egy levél fogamzásgátólban.)
Szóval ha nem adják ki, akkor el kell menned az orvosi ügyeletre. Ő felírja, és kiadják.
Nekem receptre adták, nem tudom másképp hogy működik...
"abban a készítményben, amit most készülsz bevenni kb háromszor annyi hormon van"
15-ször annyi.
egy nőgyógyász
Értitek,és én vagyok a rossz,..xD
Különben annyit, h nem kell neked orgazmusnak lennie,h teherbe ess,ez a 2 nincs összefüggésbe,az orgazmust,azért találták ki ,h boldogítság az embert ,és legyen kedvük szaporodni^^ki vágyna,egy közömbös dologra?:D
axdsc válasza:
pezsgőtablettát biztos
LOL
Ez már szánalmas, hogy ennyi felelőtlen, hülye tini van.
Eszetek semmi, de dugni azt akartok, mert menő, ugye?
Mert versenyeztek egymással.
Manapság nincsenek felvilágosító órák?
Lehetsz, de kicsi az eselye.
Sokkal kisebb, mintha 30 evesen 30 eves fiuval peteereskor szeretkeztel volna.:) Amugy milyen fazisban vagy, a ciklus hanyadik napjan? Attol is fuggenek az eselyek.
16:12-es válaszló vagyok. :))
7-8000 ft körül van azt hiszem.:) de ez gyógyszerfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!