Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért számít "losernek" az,...

Miért számít "losernek" az, ha valakinek nem volt még párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Mondjuk olyan 22 éves korára vagy felette? Miért jelenti ez "közröhej" tárgyát, miért nézik le, miért tekintenek szánalommal, miért nézik bénának, hülyének, miért nevetnek rajta, miért ér kevesebbet?
2011. júl. 30. 14:00
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Huh szegény :( Úristen uncsiaimat is szánom vmeik majdnem 29 és még mindig egy csókja se volt:(

Nekem se egyébként, 17 vagyok és mindent megteszek hogy megtanuljam a csajozást!! Lehet a szüzességemet elverném vkivel akkor nagyobb lenne az önbizalom, de hát kivel? :D

Vagy csak egy csók lehetne... már az is orbitális lenne ha kéz a kézbe sétálgatnék egy csajjal...haahhmm... Nem baj már ismerem a pszichológiát! Én vagyok sorsom ura, magam vagyok lelkem irányítója! Sikerülni fog! :)

2011. júl. 31. 22:26
 32/38 anonim ***** válasza:
nem olvastam el az eddigi hozászolásokat, de szerintem, nem számít loser-ségnek, legalább hogyha már lesz, akkor sokkal jobb lesz neki, mert az lesz az első, és sokkal intenzívebb lesz a kapcsolat.. nem ugy mint a 15 p*csáknál, hogy egyszerre 3-mal is járnak, kész röhej. szóval :) érted.
2011. aug. 3. 14:25
 33/38 anonim válasza:
76%

32/f

13 évesen smaciztam először,21 évesen feküdtem le először nővel.(pasi nincs tervben).

valaki egyszerűen későn érő tipus.szerintem.

2011. aug. 3. 15:02
 34/38 anonim ***** válasza:

Nekem 19 évig nem volt még csók sem, hiába tetszett valaki, nem viszonozta az érzelmeimet. Aztán összetalálkoztam egy lánnyal, nem is hajtottam rá, egy volt a sok közül, a végén mégis 48 órán belül meztelenül aludtunk és ébredtünk egymás mellett. 11 hónap eltelt már és együtt vagyunk, a csúcs nagyjából 2-5. hónap között volt, előtte még nem alakult ki igazán, utána meg több súrlódás lett, de első kapcsolatnak szerintem teljesen jó.

Nem lúzer, legfeljebb csúnya, vagy kövér (mint én pl) és kevesebb lánynak/fiúnak tetszik.

20/F

2011. aug. 3. 15:05
 35/38 anonim ***** válasza:
Vajon mért is nézem barmoknak, akik másokat néznek le ahelyett, hogy magukkal foglalkoznának... Ne törődj az ilyenekkel, éld a saját életed, a saját tempódban, úgy, ahogy te jónak látod.
2011. aug. 3. 16:19
 36/38 anonim ***** válasza:
55%

19 éves múltam nyáron, október legvégén volt az első csók, rá másfél évvel meg ugyanazzal szex...nem vaok szűz, és?

ugyanúgy mennek kint a kocsik, esik az eső, megy a night rider a cool tévén meg emberek próbálnak viccesnek látszani facebookon...nem változott semmi, csak 10%-al több tapasztalatom lett.

22/F

2011. aug. 3. 16:26
 37/38 anonim ***** válasza:
Hülye magyarok-lány,fiú...., csak a rosszat látjátok a másikbaan, ha nem jött össze 22 évesen vagy 25 évesen, majd máskor összejön.
2011. aug. 3. 17:51
 38/38 anonim ***** válasza:
Nekem se volt még barátnőm soha és még csók se! Igazából 20 éves koromra úgy hiszem már lecsúsztam erről tehát talán jobb ha el se kezdem mert csak beégnék. Egyszerűen megpróbálok mással foglalkozni és kész. Az, hogy a nép meg mit mond nem nagyon érdekel!
2011. szept. 21. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!