Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon "gáz" az ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon "gáz" az ha valakinek 19 évesen nem volt még nővel párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Szexuális kapcsolatom már volt(igaz prostival).De ha lánynál akartam vmit mindig elutasítottak.Most már próbálkozni sem merek.De azért mégis jó lenne valaki....
2009. jún. 16. 22:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
sztem a prosti a gázabb:)
2009. jún. 16. 22:42
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
hát sajnos sztem is.:S
2009. jún. 16. 22:43
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
De miért utasított el? mármint csunya vagy? vagy netalán túlsúlyos? de az is lehet rossz lánynál próbálkoztál
2009. jún. 16. 22:44
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Én 21 évesen vesztettem el. Nem dől össze a világ.
2009. jún. 16. 22:44
 5/18 anonim ***** válasza:
nem veled van a baj . én is 17 /f vok cask mivel nem adatott meg az az esély ,hogy nagynak szülessek és inkább a tudomány érdekel engem mint a testépités mindeki elutasít. mert a mostani fiatalok csak Nagy darab izom agyu ge.ciket szeretnének ,hogy viritsanak mellete viszont én így jól megvagyok hogy tudom ,hogy sokat fogok keresni viszont a kretán állatoknak elkopik az izma viszont az agy az nem annyira:) majd akkor én fogom nekik azt mondnai hogy huzz a pibe olcso ribi:)érted ne tegyél lányért semmit tök követelöző az összes olvasgatom itta gyiken is h miket akarnak a nők pl mért nem metéli körül magét érte..nyugi eljön a te időd.
2009. jún. 16. 22:47
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem gaz,nem te vagy sem az elso,sem az utolso akinek ilyen korban meg nem volt kapcsolata.:)Bar a prostit nem tartom jo otletnek.En a helyedben maradtam volna a masztinal meg nem talalok egy megfelelo lanyt es nem egy prostihoz fordulok:-s
2009. jún. 16. 22:47
 7/18 A kérdező kommentje:
Állítólag nemvagyok csúnya.Normális testalkatú vagyok.Az utóbbi lehet a valószínűbb,eddig 3-nál próbálkoztam.Egyiknek nem jöttem be.A másik túl kicsinek talált(pedig 170 cm vagyok).A harmadikkal elmentem randizni is,de sztem vmit elronthattam vagy vmi,mert több randira már nem akart jönni.
2009. jún. 16. 22:48
 8/18 anonim ***** válasza:
Sztem is prosti 19 évesen??csak nem azért hogy te is beállj a sorba?A csakojnak kell egy kis romantika,humor,kedvesség,figyelem.nem az ajtóstól házba rohanás.Én azt mondom lehet vki csunyácska is meg kövérke is,ha van benne vmi PLUSZ!!!(nekem volt szerencsém nem csunyácskához,de imádtam.És nem a kinézete miatt lett vége)30/L
2009. jún. 16. 22:49
 9/18 anonim ***** válasza:
63%
hát én testépítő vagyok de okos is ;P
2009. jún. 16. 22:49
 10/18 anonim ***** válasza:
88%

Próbálkozni, próbálkozni, próbálkozni.

Nem kell kigyúrtnak lenni meg semmi ilyesmi, csak próbálkozni kell sokszor és egyszer összejön a dolog.

A kulcs az, hogy nem kifogást kell keresni, hanem menni, menni próbálkozni.

2009. jún. 16. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!