Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon "gáz" az ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon "gáz" az ha valakinek 19 évesen nem volt még nővel párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Szexuális kapcsolatom már volt(igaz prostival).De ha lánynál akartam vmit mindig elutasítottak.Most már próbálkozni sem merek.De azért mégis jó lenne valaki....
2009. jún. 16. 22:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
jah bocs,nem válaszoltam:NEM gáz,mert én is 19 voltam.még mindig a 30/L
2009. jún. 16. 22:50
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Én is csak azt tudom mondani h próbálkozni kell.. Mit vársz 3 lány után?:D
2009. jún. 16. 22:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Az nem gáz ha még nem volt, az gáz ha lánnyal még nem volt (nem elítélni akarom a homikat, de akkor sem normális)
2009. jún. 17. 00:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Mutass képet és majd én eldöntöm helyes vagy-e, vagy mi akkor a gond.:D
2010. febr. 14. 22:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem, de a qúrwa az nagyon gáz... ne nagyon mongyad senkinekxD
2010. febr. 14. 22:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Az a lényeg te mit érzel és mennyire vagy érett egy párkapcsolatra.

Ha pedig mások emiatt zaklatnak, ne törődj velük.

2010. febr. 14. 22:58
 17/18 anonim ***** válasza:

A prosti nem gáz! Csak illúzióromboló.

3 visszautasítás és lelankadsz? Most akarsz dugni, vagy sem? Nyomás vissza a küzdőtérre! Ha a 20. sikerül csak akkor is gyerünk és próbálkozz.

A prostira vonatkozó kijelentésemet visszavonom, ha a prosti férfi volt. Mivel azt mondtad, h lánnyal még nem voltál így ezt csak így tudnám értelmezni. :)

2010. febr. 14. 23:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Aki szerint "gáz" az műveletlen és primitív.

Merjél próbálkozni, mert semmit sem veszíthetsz vele, és csak így jöhetsz rá miért utasítanak el, és mi az amin javítanod kell.

2010. febr. 22. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!