Miért számít "losernek" az, ha valakinek nem volt még párkapcsolata?
Azért számít gáznak, mert ennyi idős korra már ki kellett volna fejlődnie annak a képességnek, hogy kapcsolatot tudj létesíteni más emberekkel (itt párkapcsolatra gondolok). Ez a normális. Sőt épp ez az a kor, amikor szexuálisan a legaktívabbnak kéne lenned. Emiatt tűnik éretlennek az akinél ez nem így működik.
Más kérdés, hogy a sok paraszt reakciója (szóval, hogy emiatt lúzernek nézi a másikat) sem sokkal érettebb.
22L
Mert idióták. Én a párkapcsolatban élő barátaimat egy hajszálnyival sem látom érettebbnek, mint magamat. Az, hogy épp van kivel szexelni, meg moziba menni az más kérdés. Mert az ilyen "érett" személyeknek kb. ezt jelenti a "komoly párkapcsolat" (1 évnél már tapsolni kell, pedig az nem sok idő)
Szóval szerintem annyira ne vedd az ilyet komolyan. Néha felidegesítem magam amikor egyszerre több megkérdez, de aztán elengedem a fülem mellett.
20/N
Mert kritika nelkul elfogadjak a mediabol azt, hogy ez a menő. Nincs vagy nem hasznaljak a sajat ertekrendjuket.
Gyengék, és ezekből a bantasokbol probalnak erőt meriteni maguknak.
A bantalmazas nem egyeb, mint energiarablás.
És mint a szitu mutatja, még mindig a "luzer" az, akitol el lehet venni a jó közérzetéből, mert neki van többje, mint a csufolodoknak.
Mert a normális az, hogy 14-15 éves korukban elvesztik a szüzességüket a fiatalok (normálison itt azt értem, hogy ez a körükben a norma, az elvárás, a trend). Kijelentik, hogy nekik már komoly kapcsolatuk van :) Amikor mindkét felet a szüleik tartják el, még egy fagyit se tudnak venni, mert nincs keresetük, még az óvszerre sincs saját pénzük, akkor nekem ne mondja senki, hogy ez komoly kapcsolat.
Az ilyen emberek semmit nem értek még el az életben, csak találtak egy másikat, akivel összefekszenek, ami ellen nincs kifogásom, csak ezért ők még nem különbek, de annak érzik magukat, ha másokat, akiknek még nem volt ilyen gyerek-szerelem kapcsolata, fikáznak, gúnyolnak, kinevetnek.
Részemről nem nézem semmibe az ilyen tini szerelmespárokat, tudom, hogy valójában nagyon unalmas kis életük van, a szüleik pénzén randizgatnak egymással, és általában semmit nem tudnak a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!