Miért számít "losernek" az, ha valakinek nem volt még párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Mondjuk olyan 22 éves korára vagy felette? Miért jelenti ez "közröhej" tárgyát, miért nézik le, miért tekintenek szánalommal, miért nézik bénának, hülyének, miért nevetnek rajta, miért ér kevesebbet?2011. júl. 30. 14:00
1/38 anonim válasza:
Az a hülye aki ezeket csinálja !!!
2/38 A kérdező kommentje:
Mindenki ezt csinálja, az emberek 99%-a.
2011. júl. 30. 14:04
3/38 anonim válasza:
Az üres fejű kis gyerekek csinálják ezt. Nem gáz egyáltalán.
4/38 anonim válasza:
Mert a nők szerint az ilyen pasi "éretlen". A pasik meg igazodnak ehhez a trendhez.
5/38 A kérdező kommentje:
És ha még nemi aktusa sem volt soha?
2011. júl. 30. 14:10
6/38 anonim válasza:
Figyelj , attól nem leszel felnőtt és érett ha minden meg dugsz ami csak mozog . Az ilyen emberek akik cikiznek nah ők az égők . Volt több csajuk is de felnőni nem bírnak . Szard le őket.
7/38 anonim válasza:
Szerintem is kicsit gáz... de nem azért, mert nem baszta végig a fél várost, hanem mert ezek szerint nem képes normális kapcsolatot teremteni egy ellenkező nemű emberrel.
8/38 anonim válasza:
Én sem csókoloztam még 20 évesen:D
9/38 A kérdező kommentje:
És ha nem tud olyan kapcsolatot kiépíteni, az miért rossz?
2011. júl. 30. 14:13
10/38 anonim válasza:
Szerintem csak fura. De szerintem pont ezért izgalmas a világ mert különbözőek vagyunk, valaki félénkebb, valaki beválalósabb. én 16 éves vagyok, volt már 2 komolyabb (1-1 éves) kapcsolatom. Nem vagyok már szűz. De ez szerintem igy jó. Csak a kicsit "éretlenebbek" vagy félénkebbek ugyan úgy akkor NE ítéljél el azokat, akik viszont... szexuálisam túlfűtöttek :D ők sem tehetnek arról, ahogy te sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!