Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek nagy felelötlenség...

Szerintetek nagy felelötlenség, ha valaki 14 évesen veszti el? (nem a matchboxát) Miért?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 16:49
1 2 3
 21/25 napietus ***** válasza:
van ilyen eset, mint amit 65%-os ír, szerintem nem hazudik. viszont ez nem is általános, sőt, nagyon ritka.
2011. júl. 29. 17:12
 22/25 anonim válasza:

Mélységes bocsánatot kérek 65%-os. Gyakorlatilag nem a te hozzászólásodra válaszoltam, de nyisd ki a szemed és nézz körbe, hogy azok a lányok akik akkor elkezdik és váltogatják a fiúkat, szinte kizárt, hogy többek lesznek egy darab húsnál igazi érzések nélkül.

És mint mindig: tisztelet a kivételnek. lehet megint 1est adni :D

2011. júl. 29. 17:14
 23/25 anonim ***** válasza:
72%

Figyeljetek, egy gyökértelen állat azt mondta:

ez teljesen normális, haladni kell a korral, mert fejlődés van. Mert hamarabb érnek, stb..

Tessék, fejlődjetek, 14 évesen már teljesen kifejlődtetetek. Biztos nem sokat tévedett az a gyökértelen illető. Testileg egy 23 éves ember szintjén állnak, és agyilag is. Biztos azt gondolja: 12 éves korukra kifejlődtek teljesen. ÉS már teljesen felelősségteljesen gondolkoznak és cselekszenek...biztos meglehet..

Úgyhogy szerinte ez már természetes, hogy az iskolapadba kefélnek. Bocsánat a szóért. De ne érts szó szerint..

Felőlem szexeljetek. Akár 13-14-15 évesen. Ráérne bőven 17 éves koruk környékén elkezdeni. A gyerekszerelem szép nagyon, de pont azért, mert nem a testiségekről szól. Sokkal inkább másról.

De ahogy az a gyökér is mondta: fejlődés van, haladni kell a korral. De ennyire? Neki ez fejlődés, hogy jóformán be sem fejezik az ált iskolát, már túl vannak mindenen...?

Hát fejlődünk szépem, remélem majd jó pár év múlva még korábban kezdik,. mert ugye fejlődés van...

Ügyes vagy te barom!

Kérdező: felelőtlenség? Igen sokszor az. Nem hiszem hogy egy kiskamasz dolga az lenne, hogy más nemiszervét piszkálja. Előbb tanulj meg bánni a lányokkal, beszélgess velük, ismerkedj, randízz. Nem kell mindjárt a mélyvizbe ugrani. Semmiről nem maradtál le, legalább 2-3 évet várj. Nem sok az. ÉS meglátod, volt értelme várni. ÉS ez a lányokra is vonatkozik.

Egy picit várjatok csak, még olyan zöldek vagytok minden téren, hogy csak na. Nem mondom hogy buták vagytok, sokan azok, de mindennek eljön az ideje. Az optimális a 16-17 éves kor a szex téren. Nyugalom pajtások. Tudom tombolnak a hormonok, voltam 14 éves, de azt is tudom, hogy 14 évesnek teljesen más lenni mint huszonévesnek. Gondolkodásban is, meg egyébként is. 18 évesen kezdtem el a dolgokat, és nem bántam meg, hogy fiatalabban nem szexeltem.. Felesleges lett volna. ÉS igazából értelme sincs. Majd rájöttök..

2011. júl. 29. 17:53
 24/25 anonim válasza:
ha te is 15 éves vagy akkor a 15 éves csajok neked miért pisisek? -.-"
2011. júl. 30. 23:23
 25/25 anonim válasza:
Én is 14 voltam, de nem bántam meg, mai napig együtt vagyunk a barátommal!
2011. júl. 31. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!