Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mitől kell félni vagy mi...

Mitől kell félni vagy mi történik az első szexuális kapcsolatnál? 14/l

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 11:19
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:
100%
bedugja, kihúzza, bedugja elélvez és mész haza
2011. aug. 12. 17:29
 32/45 anonim ***** válasza:
55%
tiszta gáz 14-15 évesen... annyira próbáltok felnöttek lenni.
2011. aug. 12. 17:30
 33/45 anonim válasza:
100%
próbálnak, de fel sem érik ésszel, hogy ha elbasszák mi lehet belőle..
2011. aug. 12. 17:37
 34/45 anonim ***** válasza:
25%
Nem vagy hozzá fiatal, mindenki ilyenkor kezdi. Ha szeretitek egymást ne félj hanem élvezd. Védekezzetek és szép élményben lesz részed.
2011. aug. 12. 18:44
 35/45 anonim ***** válasza:
34%

A helytelen óvszerhasználattól kell csak félni,semmi mástól!

24n

2011. aug. 12. 19:00
 36/45 anonim ***** válasza:
92%

pfffff 14 évesen? Nem értem az ilyeneket.. :S

14/L

2011. aug. 12. 19:05
 37/45 anonim ***** válasza:
0%
MERT TE MÉG ÉRETLEN 14 ÉVES VAGY VAGY DAGIKA, AKI NEG KÉRDEZ Ö MEG FEJLETT.
2011. aug. 12. 19:12
 38/45 anonim ***** válasza:
49%
Én nem értem miért kell szegényt itt oltogatni ezzel hogy éretlen hozzá meg minden. Ez mindenkinek a saját döntése hogy mikor akarja elveszíteni meg mikor nem. Azért kérdezte meg hogy valaki segítsen neki mert az iskolákban nem adnak normális felvilágosító órákat sajnos. Attól hogy valaki fiatal még gondolkozhat normális és tudhatja mi a jó neki meg mi nem. Testileg akkor érett rá ha megjött neki lelkileg meg ő maga is eltudja dönteni megérett e rá vagy sem. Ha egyszer szerelmes és vágynak rá miért ne tehetné meg? Ha felelősségteljesek és gondolnak a megfelelő védekezésre akkor minden oké. Ja és olvastam itt, hogy valaki írta hogy ilyen idős korban még nem is lehet igazán szerelmes. Ilyen idős korban is kialakulhatnak már nagy szerelmek is ez nem a kortól függ. És hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem kell félned tőle én is nagyon féltem de utána majd te is rájössz hogy nem is kellett volna ennyire félni. Megbízható partner nagyon fontos és az is hogy szerelemből történjen a dolog. Lassan óvatosan csináljátok előtte jól izgasson fel a barátod és akkor nem fog annyira fájni. Vérezni nem mindenki vérzik én pl nem véreztem. De a legfontosabb tényleg a megfelelő védekezés. Sok sikert hozzá :)
2011. aug. 12. 19:34
 39/45 anonim ***** válasza:
Abszolut okosan fogalmaztad meg, és teljesen igazad van.
2011. aug. 12. 19:52
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Akármi akármit mond, egy 14 éves kislánynak ne ezen járjon az agya!!!
2011. aug. 12. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!