Mitől kell félni vagy mi történik az első szexuális kapcsolatnál? 14/l
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 11:19
11/45 anonim válasza:
Egyedül az a 11:24 fiú írt ide helyes választ! Oké.oké lehet a csaj fiatal de ha most fogja először csinálni akkor én nem gátolom hogy még tudatlan is legyen. Egyébként nem mindenkinek fáj annyira .. a lényeg hogy tényleg felizgatva légy, és ha már nem akarod tovább csinálni partnereddel szólsz neki hogy pihenés van! aztán folytatjátok. Ezért fontos hogy olyannal csináld aki tényleg szeret és akkor megérti majd. Szóval tényleg ne siesd el, amúgy sem maradsz le nagy dolgokról..
12/45 anonim válasza:
Leginkább az ember ilyenkor attól fél, hogy fogalma sincs, mit kell csinálni, mi fog történni. De ne aggódj, ezzel nem lesz gond. Szerencsés, ha tapasztalt a partnered, de ha nem, akkor is meg lehet oldani, mert a szex ösztönös dolog, azaz ha el tudjátok engedni magatokat és csak az érzéseitekre és az ösztöneitekre hagyaqtkoztok, akkor menni fog :)
13/45 anonim válasza:
mitől kell félni? h tárcsázom a 107-et, és jobb esetben fiatalkorúak börtönébe kerültök:D ne akard tudni mi a rosszabb eset
14/45 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 11:43 szerinted az a megoldás ha egy fiatal lány feltesz egy ilyen kérdést, hogy leírod neki hogy börtönbe kerülhet? Ad1, miért kerülne börtönbe, elmúlt 14 így a liliomtiprás vádja már nem is érvényes 2, akkor se ő kerülne börtönbe hanem a srác. Itt féllnivalója a már említett szexuális dolgokon kívül max. a szüleitől lehetne, de biztos hogy nem az ilyen alamuszi kis primit!v sVttyó p@rasztoktól mint amilyen te is vagy. :) szóval kérlek vagy hasznosat írjál, vagy vicceset, mert a többire itt senki nem kíváncsi, és a jelenlegi kommented egyik sem volt :) Bocsánat a kibukásért
15/45 anonim válasza:
És elfelejtettem mondani kedves kérdező, hogy a védekezésre mindenképpen fektessetek hagsúlyt! Normálisan felhúzni az óvszert, szavatosságot ellenőrizni, és fújjatok bele hogy nem lyukas-e. Ennyi :) Még mindig a 11:24 -es vagyok :)
16/45 anonim válasza:
Hát a felvilágosítás se úgy kezdődik, hogy csináld nyugodtan:) Egyetlen egy hasznos válasz még nem volt viszont mindenki egymást vitatja kinek van igaza:)
17/45 anonim válasza:
Ez pont nekem valo kerdes mert en tegnap vesztettem el a szuzessegem..Nekem nagyon fajt..de nem vereztem egy kicsit sem...sokszor mondtam a paromnak,es o is lassitott..nagyon szeretem szal megbiztam benne..kb 5 percig fajt aztan mar total jo volt..a fajdalmat ugy kepzeld el mintha sutot vakcinat adnanak be..eleg kellemetlen na :SS
De elottem valo valaszolok tanacsait is fogadd meg.!(persz eakik normalis valszt adtak) :)
19/45 anonim válasza:
mi a jó f@sznak kell ilyen fiatalon b@szni? Legyél 14, vagy 15,GYEREK VAGY! Ilyenkor még nem az a legfontosabb, hogy ki-mikor vesztette el a szüzességét. Szeressétek egymást, nem az a baj, de ennek van más kifejező eszköze is.
20/45 A kérdező kommentje:
11:38, a barátom 16... és már nem akarunk sokáig várni
2011. júl. 29. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!