Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mitől kell félni vagy mi...

Mitől kell félni vagy mi történik az első szexuális kapcsolatnál? 14/l

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 11:19
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:
58%
es mi a baj ha koran vesziti el? ha neki most esik jol... en is 15 es fel voltam es nem bantam meg sot ugy erzem hogy jol tettem mert azt lattam akko jonak
2011. júl. 29. 15:35
 22/45 anonim ***** válasza:
58%
mióta vagy vele?bár teljesen mindegy fiatal vagy éretlen,nem vagy igazán szerelmes,ha 20 éves vagy rájössz várj a szexel min 2-3 évet a te érdekedben mondom,ne hallgass a többi kis 11-15 évesre ugyanúgy gyerekek,és azt hiszik a szexelnek akkor már felnőttek lesznek,de ha teherbe esnek akkor majd rohannak az abortuszra,mert a következményekért már nem vállalják a felelősséget 23F
2011. júl. 29. 16:07
 23/45 anonim ***** válasza:
44%
Éretlen? Némelyik fiatal érettebb, mint a legtöbb felnőtt...
2011. júl. 29. 16:08
 24/45 anonim válasza:
88%

Látom sok az "okos" válaszadó, egy-két normális van csak, megpróbálom neked összefoglalni, mi az, ami lényeges. :)

- Félni nem kell, nem esznek meg, ez egy teljesen természetes dolog, bár kell hozzá egyfajta érettség (és most nem a fizikai érettségre gondolok).

- Szeresd, akivel akarod, és ő is téged!!

- Nem a kor számít, bár szerintem sem jó 14 évesen csinálni, de ha kíváncsi vagy inkább tényleg kérdezd meg, minthogy hülyeséget csinálj.

- Ne azonnal add oda magad az első fiúnak, aki olyanokat mond, hogy "különleges vagy" stb. tipikus megfektetős dumák.

- Nyílván a védekezés, ami fontos. Gumi a legpraktikusabb, bár kicsit kellemetlen, illetve az is fontos, h nem járt-e le, nem lyukas-e és a megfelelő felhelyezés is fontos.

- Ne legyenek zavaró tényezők pl. szülők hazajöhetnek, bárki megzavarhat stb.

- Ráhangolódás is fontos. Ilyen csak egyszer van az életedben, ne kapkodjátok el. Mindent szabad, amit mindkét fél akar.

- Helyszín sem mindegy, ne egy elhagyatott erdőben, egy motoron stb. ha megoldható, jobb ha otthon, vagy a barátodnál, egy megszokott környezetben, ne egy idegen helyen.

- Higéniára is ügyeljetek, mert elég lelombozó tud lenni, ha az egyik félnek erős testszaga van. Nem összekeverendő azzal, h a nemi szerveknek is van egyfajta illata, amitől viszont a pasik nem undorodnak, sőt.. emiatt nem szabad gátlásosnak lenni.

Optimális esetben a folyamat kb úgy néz ki, h csókolóztok, kis tipi-tapi, aztán egyre kevesebb ruha marad rajtatok, aztán kölcsönös kényeztetés szájjal és/vagy kézzel.. ezeket a dolgokat hívják előjátéknak. Ezután jön maga az aktus, amikor már behatol a fiú, itt kell nagyon finoman és óvatosan csinálni az egészet, mert nagyon rossz élmény is lehet, ha a fiú dúrva. Valószínű, hogy fájni fog (esetleg vérezhetsz is, erre jobb előre felkészülni törülközővel), de nem halsz bele, annyira nem nagy fájdalom, főleg azért sem, mert keveredik a vággyal, így sokkal elviselhetőbb. Innentől meg szerintem te is tudod. :) Ennek a szerelem kifejezéséről kell szólnia, szerintem csak így lehet szép élmény, nem pedig arról, hogy "jaj, csak essek már túl rajta". Remélem tudtam segíteni :)

2011. júl. 29. 17:42
 25/45 anonim ***** válasza:
89%
na azért egy 14 éves nem érettebb,minta felnőttek,ne túlozz (utolsó előttinek)
2011. júl. 29. 17:50
 26/45 anonim ***** válasza:
52%
Testileg talán nem, de lelkileg lehet. Több lehet ám egy fiatalban, mint gondolnátok... :)
2011. júl. 29. 19:39
 27/45 anonim ***** válasza:
egy 14 éves gyerek,amúgy meg felnőttek is lehetnek fiatalok
2011. júl. 29. 20:03
 28/45 anonim válasza:
61%
Szerintem várj még 4 évet és akkor majd visszatérsz erre a kérdésre.
2011. júl. 30. 02:13
 29/45 anonim ***** válasza:
57%
14 évesen nem a szexen kéne agyalnod hanem azon h nehogy megbukj abban a retkes iskolában.....
2011. júl. 30. 20:10
 30/45 anonim ***** válasza:
35%
Nem kell félni semmitől, ha a barátod óvatosan csinálja, elég nedves vagy, és gumi is van. De 14 évesen túl fiatal vagy hozzá, simán várhatsz még 2 de inkább 3 évet, aztán majd lehet agyba-főbe!
2011. júl. 31. 23:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!