Mitől kell félni vagy mi történik az első szexuális kapcsolatnál? 14/l
Látom sok az "okos" válaszadó, egy-két normális van csak, megpróbálom neked összefoglalni, mi az, ami lényeges. :)
- Félni nem kell, nem esznek meg, ez egy teljesen természetes dolog, bár kell hozzá egyfajta érettség (és most nem a fizikai érettségre gondolok).
- Szeresd, akivel akarod, és ő is téged!!
- Nem a kor számít, bár szerintem sem jó 14 évesen csinálni, de ha kíváncsi vagy inkább tényleg kérdezd meg, minthogy hülyeséget csinálj.
- Ne azonnal add oda magad az első fiúnak, aki olyanokat mond, hogy "különleges vagy" stb. tipikus megfektetős dumák.
- Nyílván a védekezés, ami fontos. Gumi a legpraktikusabb, bár kicsit kellemetlen, illetve az is fontos, h nem járt-e le, nem lyukas-e és a megfelelő felhelyezés is fontos.
- Ne legyenek zavaró tényezők pl. szülők hazajöhetnek, bárki megzavarhat stb.
- Ráhangolódás is fontos. Ilyen csak egyszer van az életedben, ne kapkodjátok el. Mindent szabad, amit mindkét fél akar.
- Helyszín sem mindegy, ne egy elhagyatott erdőben, egy motoron stb. ha megoldható, jobb ha otthon, vagy a barátodnál, egy megszokott környezetben, ne egy idegen helyen.
- Higéniára is ügyeljetek, mert elég lelombozó tud lenni, ha az egyik félnek erős testszaga van. Nem összekeverendő azzal, h a nemi szerveknek is van egyfajta illata, amitől viszont a pasik nem undorodnak, sőt.. emiatt nem szabad gátlásosnak lenni.
Optimális esetben a folyamat kb úgy néz ki, h csókolóztok, kis tipi-tapi, aztán egyre kevesebb ruha marad rajtatok, aztán kölcsönös kényeztetés szájjal és/vagy kézzel.. ezeket a dolgokat hívják előjátéknak. Ezután jön maga az aktus, amikor már behatol a fiú, itt kell nagyon finoman és óvatosan csinálni az egészet, mert nagyon rossz élmény is lehet, ha a fiú dúrva. Valószínű, hogy fájni fog (esetleg vérezhetsz is, erre jobb előre felkészülni törülközővel), de nem halsz bele, annyira nem nagy fájdalom, főleg azért sem, mert keveredik a vággyal, így sokkal elviselhetőbb. Innentől meg szerintem te is tudod. :) Ennek a szerelem kifejezéséről kell szólnia, szerintem csak így lehet szép élmény, nem pedig arról, hogy "jaj, csak essek már túl rajta". Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!