Miért veszítik el a szüzességüket ilyen hamar a 13-14-15 évesek?
Figyelt kérdés
Ebbe mi a jó?2009. ápr. 6. 18:46
11/14 anonim válasza:
Nem biztos hogy jó, de vannak akik érettebbek.. Én is 11 hónapja vagyok együtt a pasimmal mindketten szüzek vagyunk még sincs ebből probléma.. Ő szeretné már, de meg tudtuk beszélni, hogy várunk még vele.. Szóval meg lehet találni az ideális pasit.. :)
12/14 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok, és együtt vagyok a barátommal 2 hónapja. Pettingeltünk is már többször és szeretjük egymást igazán.(Ilyen mély kapcsolatom még nem volt senkivel se.. nagyon megértjük egymást. Ez ideig egyetlen veszekedés vagy rossz szavunk nem volt egymáshoz.Csókon kivül vele volt minden először.)
És igen is tervezzük a dolgot mert ő is szeretné meg én is.
Lehet hogy megbánom, lehet hogy nem. Mindenesetre az ha valaki szerelemből teszi meg, és nem a másik biztatására az nem jelenti azt hogy szánalmas lenne vagy ribanc vagy akármi.
Ez az én véleményem. :)
13/14 anonim válasza:
Nem tudom mi ebbe a jó... Én 15 vagyok, egy évvel fiatalabb a barátom, de nem akarunk sietni, majd ha úgy hozza a helyzet, és mind a ketten akarjuk, fölösleges szerintem csak azért szexelni 13-14 évesen hogy túllegyünk rajta, szerintem a legtöbben átse gondolják ezt, vagy egyszerűen buták, vagy más a felfogásuk...
14/14 anonim válasza:
Én 14 vagyok és 16 éves korom elött NEM akartam elvesziteni de a 18at még jóbbnak találtam fél éve megismertem a Nagy Ő-t és már nem vagyok benne hogy kibirom 16-éves koromig hogy szüz maradjak! Bár ez szivböljövö szerelemböl fog történni HA megtörténik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!