Miért veszítik el a szüzességüket ilyen hamar a 13-14-15 évesek?
Figyelt kérdés
Ebbe mi a jó?2009. ápr. 6. 18:46
1/14 anonim válasza:
Szerintem csak kiváncsiságból. Van aki emgbánja , vagy aki nem.. Ilyen fiatalon hülyeség, nem állnak készen a nemi életre. A lányoknak uyge sokszor az első nem kellemes, ha iylen hamar belecsöppennek ebbe lehet nem lesznek jó élményei és a továbbiakban nem fogja szeretni a sexet.
2/14 anonim válasza:
talan mert ugymond "cikinek" erzik hogy meg szuzek de miutan elvesziteik a szuzesseguket utanja dobbennek ra ,hogy "hoppa meg se volt az ciki"
ezt tapasztalatbol mondom L/16
3/14 anonim válasza:
Elgondolkodtató azért tényleg, hogy "ilyen fiatalon sexelni"
Szerintem azért meg kéne várni legalább a 16-ot.
4/14 anonim válasza:
Jobb esetben azért, mert szerelmesek..
5/14 anonim válasza:
Nem minden 13-14-15 éves bánja meg szerintem, van aki tényleg szerelemből teszi...
6/14 anonim válasza:
szerintem csak azert mert a pasijuk azt mondja hogy ha nem akkor szijja ők megolyan h azt hiszik h nincs más hapsi sajna de utána legtöbbjüket(nem mindenki) otthagynak de az már az ő bajuk ennyi
7/14 anonim válasza:
Nem minden ennyi idős gyerek kiváncsiságból teszi hanem mert valóban szerelmes és aki mondjuk 1 éve van együtt a barátjával és akkor történik meg persze előtte volt petting egyáltalán nem gáz!
8/14 anonim válasza:
Tapasztalat? :) persze, 14-16 évesen marha nagy a tapasztalata:S
10/14 anonim válasza:
Azért, mert ez a divat. Itt az oldalon is olvastam már olyat, h egy 13 éves azt írta, h a barátnőjével csak kézen fogva szoktak járkálni, erre leszólták, h az nem járás, stb. Szegény gyerek meg bedől ezeknek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!