Mindketten szuzek vagyunk, milyen gumit ajanlotok?
Figyelt kérdés
Nos tehat arra lennek kivancsi hogy mivel mindketten szuzek vagyunk, milyen gumit ajanlotok(durextol) en fiu 16,L/15.
Normails valaszokat kerlek.
2011. júl. 26. 10:31
1/8 anonim válasza:
Hát én vagy a klassziksat, vagy az extra safe-t ajánlom. Az extra safe biztonságosabb, (legalábbis így lesz a fejedben) így jobban el tudsz lazulni, plusz vastagabb, ergó több ideig bírod ami a szüzeknél nem egy hátrányos dolog... Szóval extra safe :)
2/8 A kérdező kommentje:
koszi:) elfelejtettem valamit! egy gumival pl az elsonel hanyszor elvezhetek el? egy elevezes egy gumi vagy mehet tobbis egy gumival?
2011. júl. 26. 10:40
4/8 anonim válasza:
Tökmindegy, a lényeg, hogy először olvassátok el a használati útmutatót, fújjatok bele, hogy lássátok, nem lyukas-e, nézzétek meg, hogy jó fele tekeritek le, valamint csípjétek össze ujjaitokkal a spermazsákot, hogy ne jöjjön bele levegő, és tekerjétek le végig. Jó szórakozást.
Amúgy nekem az első Durex Elite volt. Tökmindegy milyen vékony vagy vastag, csak jól kell használni.
5/8 anonim válasza:
Elélvezni egy gumiban csak egyszer lehet. Amúgy is meg van telve a spermazsák, még a végén kilyukad.
6/8 anonim válasza:
Így igaz, egy gumi egy élvezés! Ha utána még elkezdesz benne mozogni, a nyomsától kilyukadhat a gumi, és a gyerektartás drága... :S szóval vigyázz, és mindenféleképpen nézd meg a gumi szavatosságát is, mert akármilyen hihetetlen, az óvszer meg tud romlani... Jó szórakozást :)
7/8 misu15 válasza:
elsőnek a fiu tanulja meg a gumit normálisan felhúzni és a méretet nézzétek bementek a patikába és előtte mérjétek le a kuki hosszát és átmérőjét
8/8 anonim válasza:
Nyári gumit, Michelin-, vagy Bridgestone-t :)
De egyébként D*rex Ultra Thin-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!