Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen óvszert ajánlotok?

Avyvy kérdése:

Milyen óvszert ajánlotok?

Figyelt kérdés
A barátomnak és nekem is ez lenne az elsö...szerintetek milyen óvszert használjunk??mert pl hallottam olyat h elsöre nem ajánlatos redözöttet meg ilyesmi...ugyh ha tudtok segiteni kérlek irjatok:) Köszi:)
2011. okt. 17. 09:54
1 2
 1/11 anonim válasza:
Lila durex. Majdnem olyan,mint gumi nélkül.
2011. okt. 17. 10:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Nos ez egy olyan dolog, hogy mindenki másra esküszik... mert mindenkinek más jött be. Szóval nem tudtok mást csinálni, mint kitapasztalni, nektek melyik a jó.
2011. okt. 17. 10:28
 3/11 anonim ***** válasza:

szürke LifeStyles - ultra thin.

Nagyon vékony alig lehet érezni.

2011. okt. 17. 10:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is a Durexet ajánlom és a lilát mert az tényleg jó, olyan mintha ott sem lenne.

Ellentétben a LifeStylt nem ajánlom mert én használtam kb 3 doboz erejéig amikor még ki akartam tapasztalni melyik a legjobb és abból a 9 darabból 3 elszakadt... Azóta Durexet használok kb 4 éve és soha semmi galiba nem volt vele.

20/L

2011. okt. 17. 10:58
 5/11 anonim válasza:
0%
Minek a óvszer?????Az nélkül sokkal jobb!!!!Az csak azoknak van akik nem tudnak vigyázni :D
2011. okt. 17. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:
képzeletbeli
2011. okt. 17. 12:46
 7/11 anonim válasza:
semmiet
2011. okt. 17. 14:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Azt hiszem kipróbáljuk a lila durexet:) A semmilyen óvszer pedig még nem fog bejönni...nem szeretnékmég kisbabát:) De azért nekik is kösssz:)
2011. okt. 17. 16:06
 9/11 gusztibá válasza:
A legolcsóbbat! Tescos zacskót amit a hajgumiddal rögzítesz.
2011. okt. 17. 22:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is a lila durex az ami jó. Én annak idején az első barátnőmmel classic-kal próbáltam először, de a lila sokkal jobb volt, egy csomag után átszoktunk arra.
2011. okt. 18. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!