Milyen óvszert ajánlotok elsőre?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel lassan eljutunk odáig, és nem tudom milyen óvszerrel legyen az első. (neki is első lesz). Sima, bordázott, vagy ultra vékony, vagy melyiket ajánljátok? ( 17F)2011. aug. 6. 17:11
1/10 anonim válasza:
Tökmindegy, nincsenek nagy különbségek. Esetleg ha síkosított, az az elsőnél nem hátrány.
2/10 A kérdező kommentje:
aham, értem. A bordázott vagy pontozott elsőnél ér valami plusszt a lánynál? (élvezetre gondolok)
írjatok még tapasztalatot az elsővel, hogy milyet használtatok.
2011. aug. 6. 17:17
3/10 anonim válasza:
Én lány vagyok, de hinném, hogy lenne valami kis plusz is a bordázottnál, legalább is én nem tapasztaltam. Az csak reklám:)
5/10 A kérdező kommentje:
:)) köszi a válasz :)
2011. aug. 6. 19:42
6/10 anonim válasza:
Nekem az elsö rako ovszerrel volt mert az általában kényelmes egy 15 17 cm es farokhoz de ha annál nagyobb van a neked akkor inkább durexet vegyetek mert az jobban nyulik. Amugy a rako nekem a legbiztonságosabb volt mindigis mert ez soha nem jukatt ki egyszer sem még akkor sem ha rosszul helyeztük volna fel. De a durex márkásabb és mégis többször is kilyukadt. De ha ez az elsö alkalmad lesz ne akarj ultra vékonyat mert könnyen kijukadhat hidd el, de a bordázott pedig fájni fog a lánynak én a simát javaslom elsö alkalomra. Remélem segíthettem és sok szerencsét kívánok
7/10 A kérdező kommentje:
és pl a durexnél a normális és az a vastagított "safe" között mennyi a különbség?
2011. aug. 6. 19:45
8/10 A kérdező kommentje:
19:44 köszönöm szépen. 17 cm re felpróbáltam poénból multkor egy durex-et, az tökéletes volt méretben, bár énis hallottam hogy a durex kicsit szakadékony. ultra vékonyat szerintem nem fogom bevállalni.
2011. aug. 6. 19:50
9/10 anonim válasza:
Szerintem annyi a különbség hogy még jobban nem fogod érezni a lányt mert vastagabb a gumirétege de ha nagyon nem akarsz hamar elélvezni akkor azt jobban ajánlom mert akkor nem érzed annyira a barátnöd belül de ha neked is ez lesz az elsö akkor ugy se fog rendesen felállni mert izgulni fogsz hogy mit hogyan csinálj éppen ezért ajánlom mint mindig a simát.
10/10 A kérdező kommentje:
oké, :) akkor szerintem is marad a sima.
2011. aug. 6. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!