Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 3 napja veszítettem el a...

3 napja veszítettem el a szüzességemet a barátommal. Normális az, ha még mindig enyhén vérezgetek?

Figyelt kérdés
3 napja vesztettem el a szüzességem, de úgy, hogy nem volt teljes aktus, éppen csak addig, amíg át nem szakadt a szűzhártyám, mert annyira fájt hogy nem bírtuk végigcsinálni. Óvszert nem használtunk, de igazából nem is volt bent sokáig, csak kb. fél percekre. Ngayon véreztem és még mindig vérezgetek azóta... Nagyon félek. Normális ez? Lehet hogy terhes vagyok? A párom nem élvezett el és előváladék se kerülhetett belém, mert ahoz túl hamar abbahagytuk. De mégis nagyon félek. Kérlek segítsetek! 15 éves lány
2009. ápr. 5. 17:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

Tök mindegy,hogy hány éves vagy,nem normális az,amit csináltál,mert k*urvára felkészületlen vagy.

Nos, a válaszaim:

-Normális,hogy még vérzel.Én öt napig vérezgettem utána.

-Terhes is lehetsz,sok esély van rá.

2009. ápr. 5. 17:33
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Már nem azért, de ki ribancozott itt le?
2009. ápr. 5. 17:34
 13/21 anonim ***** válasza:
73%

Ja, már látom...

Kedves ribancozó válaszoló. TE vagy a ribanc!

2009. ápr. 5. 17:35
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

Azta de komoly vagy he....15 évesen nem védekeztél????

:O

Van esély rá h terhes vagy!!!!

Ha már megcsináltad majd válalld is a következményeket mert lehet h lesz...

De kívánom h ne így legyen!

Am a pasi hány éves?

Lécci írd le!:)

2009. ápr. 5. 17:36
 15/21 anonim ***** válasza:
98%

szia!

persze hogy fájt mert még nagyon éretlen és szerintem nem voltál eléggé felkészűlve az hogy még mindig véreszgetsz teljemsen normális szerintem teljesen nem szakította át csak csak kevésbé ezért vérzel még mindig .ami még azt illeti óvszert sose feledjétek az még sikos is és az előnedvtől is lehetsz terhes.máskor több előjáték még a következő is fájhat és vérzés ismét lesz. ne félj. nincs semmi komoly bajod a következő aktusig azért várj legalább 10 napot.

2009. ápr. 5. 17:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Basszus mit rémísztgetitek szegény kislányt, hogy tök sok esély van arra, hogy terhes lett? Ígyis parázik a vérzés miatt, idegesítsétek már fel még jobban...

Annyira minimális az esélye annak, hogy terhes lettél, hogy nyugodj meg, nem kell h stresszelj és emiatt még késsen a menstruációd is...szóval no para :) de sztem is fiatal és felkészületlen vagy...:S

2009. ápr. 5. 17:51
 17/21 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek főleg az utolsó 2 válaszolónak, nagyon megnyugtattatok! köszönöm :)
2009. ápr. 5. 18:49
 18/21 anonim ***** válasza:
60%
Aki visszaribancozott,annak az anyja a Ribanc!!!!!!!!
2009. ápr. 5. 19:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

1. nem hinném, hogy elég érett vagy a szexhez. nem a korod miatt, azért még lehetnél, hanem hogy alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.

2. ha szex után vérzel, az semmiképpen nem lehet annak a jele, hogy teherbe estél.

3. simán kerülhetett beléd előváladék, bár annak kicsi az esélye, hogy teherbe estél.

2009. ápr. 5. 19:11
 20/21 anonim ***** válasza:
66%
Kedves, anyámat aztán nyugodtan szidhatod, nem zavar... :D
2009. ápr. 5. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!