Fiúk! Ti is így gondolkodtok?
az egy paraszt aki szerint nem birja ki... annak se kellenek másra a nők csak arra...
ha szeret igenis kifogja birni, és nem sürgetni fog, hanem rá tud úgy vezetni, hogy magad se veszed észre már dugtok is!
ha valaki szeret, akkor nem aztmondja hogy "bébi dugjunk már mert nembirok várni olyan sokat" hanem hozzádbújik és simogat, és tudja hogy hol merre és hogyan simogasson, de egy szóval nem fogja mondani hogy mit akar. mert ekkor nem érzed azt hogy csak azt akarná, és sokkal előbb beadod a derekad mint ha nyaggat. magyarul: veszi a fáradtságot és végigviszi a játékot, amivel meghódít, és lehet hogy eltart pár hónapig, de mivel szeret, ez nem is igazán fáradtság.
aki meg ezen nyavajog hogy de szexet akar, annak kicsit tulzott mértékben játszik fontos szerepet a kapcsolataiban... remélhetőleg csak fontos szerepet, és nem egyedüli szerepet...
19:41-re
Senki sem mondta azt, hogy ezzel kell indítani, hogy "gyere bébi, dugjunk". Sőt! Türelmesnek kell lenni a lánnyal, meg óvatosnak, etc.
De! Egy felnőtt férfinek igenis szüksége van a szexre, sőt, a kapcsolat velejárója, és akkor ezek szerint csak nekem furcsa, hogy adott egy 18 éves lány, akiben nincs meg annyira a vágy a másik iránt, hogy emiatt váratni akarja egy fél évet. Én sem várnék, pedig én lány vagyok. akkor ezek szerint nekem is csak a szex kell? Érdekes...
De persze mindenki azt csinál, amit akar.
19:41
Te meg vedd a fáradtságot, és takarodj a konyhába csinálni egy szendvicset. Ha ennyire szexisták akarunk lenni, hát legyen.
19:41
Várjon rád hónapokig a halál. Mi vagy te, hegycsúcs, hogy hónapokig tartson mire meghódítanak. Azért elgondolkozhatnál azon, ha egy lány véli úgy, hogy amit írsz baromság.
Ha pedig neked ez ennyire panaszos, akkor vegyél 20 macskát és élj azokkal.
14:02
Persze, "semmi extra", csak jó, és idővel kevésbé is fog fájni mint most az első.
Arra viszont nem érdemes várni, hogy "bizonyítson" ezzel a férfi, mert bárki megcsalhat bárkit, bármikor. Egyik legjobb barátomat a barátnője például 3 év után csalta meg, 2 hét alatt vagy 3-szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!