Fiúk! Ti is így gondolkodtok?
"A szex fontos része a kapcsinak" Igen felnőtt korban a rendszeres szex fontos, DE ha hosszú távon gondolkodtok, szerintem ki kell bírnia egy fél évet. Egyébként ha én összejönnék azzal a lánnyal, akibe 2éve szerelmes vagyok, simán várnék rá még 2évet.. a lényeg hogy Ő is akarja, és ő is élvezze.
17/F
20 éves lány vagyok.
Segíteni szeretnék neked, remélem sikerül. Én hálás lettem volna, ha valaki EZEKET mondja el nekem, nem ezeket a random baromságokat amikkel a szülők traktálnak, hogy a "fiú megvár ha szeret és miegymás".
Egy pasi - főleg ha már nem szűz - szerintem semeddig sem akar várni. A kapcsolatotok elejétől elkezdve azon töpreng, hogy húzzon meg. NINCS kivétel. (esetleg impotens és látens b.uzik esetében) Bármilyen más átlagos srác erre törekszik, DE (!!!) és itt van a hangsúly, ez nem jelenti azt, hogy ettől még ne szerethetne, vagy nem tisztelne, vagy mittudomén.
Kiskorom óta fiúkkal barátkozok-beszélgetek, annyi és annyi esetben elcsodálkoztam rajta, hogy a pasik mennyire másképp gondolkoznak és ha ezt értenék a nők, mennyivel egyszerűbb lenne egy párkapcsolat!
Ha a barátod kibírta 3 hónapig annak tudatában, hogy a közeljövőben még szintén nem akarod, szerintem SZERET! És ha elhagy, lehet fájni fog, de én megérteném. Én se akarnék várni srácra ennyit, bár valszeg ilyen úgyse lenne. Legrendesebb, odaadóbb, hűségesebb fiúbarátaim dobták ki a barátnőjüket - akik amúgy nagyon jó csajok voltak - mert nem akartak velük lefeküdni. Kérdeztem miért? Hát szerelem ide vagy oda, ez így nem megy, megcsalni meg nem akarták őket.
Most két dolgot tehetsz, ha te ragaszkodsz a szüzességedhez - mert természetesen ha te nem akarod elveszteni nem muszáj, bár amint majd vmikor elveszted rájössz, hogy ez annyira semmi extra, és fogalmad sincs miért fújták ezt fel ennyire - akkor vársz szép bociszemekkel és bízol benne, hogy a pasid tovább vár. Ha kibírja akkor valszeg nagyon jó nő vagy, és valamiért megéri neki. De az is megeshet, hogy azt mondja, hogy sorry, de...
Vagy lefekszel vele, de megkéred, hogy legyen hozzád gyengéd, meg ilyesmi. Ha arra törekszel hogy legyen jó, és nem arra hogy úszd meg, akkor szerintem nagyon szép emlékként élheted meg.
(Legalábbis én - sokakkal ellentétben - nem bántam meg annó semmit, és nagyon jó volt.:) )
szerintem nem kell ezt oldalakon át magyarázni. rám vártak fél évet, másról is tudok hogy vártak rá. ha szeret a pasik akkor ki tudja bírni, nem fog bele halni és nem kell neki más.
akkor feküdj le vele, ha úgy érzed.
ha sokáig húzod akk elöbb utobb sztem elhagy ha csak télleg nem szerelmes beléd!!: D
de ha te is naon szereted akk nyugottan belemehetsz, max megmondod neki hogy miket nem szereltnél csinálni és kész!!: DD
nem nagy dolog!!: DD
Ha annyira meg kell érteni a csajokat, hogy várni akarnak az elsőre hónapokig, akkor ők is értsék meg, hogy nekünk ez nagyon fontos és nekik is csak hazudnak, hogy ne tűnjenek ribancnak.
Mi a biztosíték, hogy ha hónapokig vár rád, akkor nem fog kidobni két hét múlva? Semmi.
Aki pedig képes egy csajra hónapokat várni az vagy egy idióta, vagy egy szerencsétlen, aki csak így juthat egy kis szexhez.
Egy normális faszi nem fog rátok várni ennyi időt, hanem keres valakit aki hajlandó megtenni. Azért a türelemnek és az óvatosságnak is van határa.
Fordított esetben pedig: ha szeretnéd, akkor nem szopatnád képletesen hónapokig, mert így nem leszel értékes a szemében, csak frusztrációt fog érezni, hogy á eltelt három hónap, állítólag fontos vagyok neki, de még mindig nem akarja. SŐt lehet, hogy még három hónap múlva sem akarja majd. Az pedig, hogy hamar akar szexuális kapcsolatot, nem azt jelenti, hogy csak egy dugásra kellesz neki.
Én ugyan lány vagyok, de elmondom a véleményemet.
18 évesen vesztettem el a szüzességemet, majdnem 19 voltam már. Én "kőkemény" egy hónapot várattam a fiút, és azt is csak azért, mert úgy voltam vele, hogy annyit azért "illik". :-) Nem, nem vagyok ribanc, de közel a 19-hez már nagyon vágytam a szexre, és nem volt bennem félelem, csak izgalom, másrészről pedig szerettem a barátomat és nagyon kívántam is.
Én személy szerint azt gondolom, hogy 18 évesen tényleg felnőttnek tekinthető az ember, szóval fél évet váratni a fiút, azért az elég durva. Ebben a kérdésben abszolút a férfiak pártját fogom. Ahogy egy korábbi hozzászóló, egy 20 éves lány írta, bizony, bizony minden pasi az első perctől kezdve arra gondol hogy mikor fekhet le a barátnőjével. Ez nem szemétség, csak másképpen működnek, mint mi. De még továbbmegyek: ne legyünk álszentek, mi nők legalább annyira "szeximádók" vagyunk, mint a pasik, csak mi nem annyira valljuk be, merthogy nem illik, mivel akkor könnyűvérűeknek tartanak minket. Én pl. vállalom, hogy imádom a szexet, mindig is imádtam, és lány létemre nem egyszer kaptam meg, hogy "ne, most hagyjál!", vagyis a libidómmal minden rendben van. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy mindig, mindenkivel le kell feküdni, mert tény, az elég "olcsó". De! Ha van egy párom, akit szeretek, és ő is szeret, akkor nem szívatom hónapokig, miért is tenném? Amúgy szerintem igaz az, hogy ha valaki ennyi idősen ennyire nem érett rá, akkor ne legyen kapcsolata. Ez már azért nem egy kis diákszerelem, szóval a kapcsolat szerves része kéne, hogy legyen a szex is.
Vagy csak nekem volt szerencsém, hogy az első alkalom annyira szépre sikeredett anno, hogy azóta imádom a szexet? (Költői kérdés.)
Egy szó mint száz: ne szívassuk szegény pasikat, mert ez elég genya dolog. Én lányként is azt mondom, hogy megérteném, ha ilyenért elhagyna egy pasi. Meg is érdemelném, és egy szavam nem lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!