Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek, hogyan gondolkodtok? Bőv. Lent!
Mostanába az önbizalmam kb a béka segge alatt van,egyszerűen elégedetlen vagyok önmagammal.
A környezetem jó csajnak talál,én nem tartom magam annak,pedig általában a fiúk dicsérnek,amit nem hiszek el nekik.Nagyon nem tartom magam jónak és szinte szégyenlem a testem is,pedig semmi narancsbőr 168/50kg,egy kis hasam van sajnos,na ezt kegyetlenül.Próbálok ellene tenni,rendszeresen sportolok.
Az arcomat sem tartom különösen szépnek.
Folyamatosan modellek,szépségkirálynők képeit nézem és irigykedek,hogy mennyire szépek,és próbálom a tökéletest kihozni magamból,de sosem vagyok elégedett.Szívesen cserélnék másokkal.
Folyamatosan arra gondolok,hogy a fiúknak csak az ilyen tökéletes lányok jönnek be,és simán lecserélnének egy nálam szebbre/jobbra.
17L
nekem mindig te leszel a legszebb:)
persze csak anyád után.
17 vagy, majd kinövöd :)
Meg sokat segít ha találsz egy rendes barátot aki növeli az önbizalmad, ha elletted van akkor tuti egfelelsz neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!