Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tegyétek a szivetekre a...

Tegyétek a szivetekre a kezeteket. Hátrány lenne nálatok, ha megtudnátok, hogy a 19 éves lány, aki tetszik nektek még szűz?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy beszélgettél a lánnyal, megtetszett, és mikor kérdezősködtél utána megtudtad, hogy nem volt még komoly kapcsolata, ezáltal még szűz. Ez kicsit visszavetne a lelkesedésedből? Csak mert én így jártam, és kíváncsi lennék, hogy erre a későbbiekben is számíthatok-e? De most tényleg gondoljatok bele és őszintén mondjátok meg.
2009. ápr. 3. 16:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a barátnőmmel először randiztunk, az első csók után kicsivel megkérdezte, szűz vagyok e még. 18 éves voltam akkor, és azt mondtam neki, hogy Igen. Nem tartotta cikinek, ugyanis ez nem lóverseny, nem lehet csak úgy elhappolni, mint ahogy sokan teszik.

Téged se gátoljon meg. Ha minden jól megy, azon megtiszteltetésben lesz részed, hogy te veheted el annak a lánynak az ártatlanságát, akibe majd szerelmes leszel.

2009. ápr. 4. 11:08
 22/30 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nagyon kellenne oruljon az a pasi aki egy ilyen csajt talal.
2009. ápr. 4. 17:13
 23/30 anonim ***** válasza:
81%
Őszintén? Kicsit sem. Nem jó fazont fogtál ki.
2009. ápr. 4. 17:19
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
egyátalán nem lenne hátrány! mert akit szeretek azzal tehetem éstaníthatom meg vel a legjobb dolgot a világon!és az ő feléről még nem is néztük hogy ez mennyire értékelni való felédez minda nőnek minda férfinak egy nagyonszép élémény lehet ha szívből szerted csodálatos lesz neki is neked is!
2009. ápr. 5. 18:03
 25/30 anonim válasza:
100%
Ez nagyon jó dolog, hogy vannak még olyan lányok, akik tényleg várnak a nagy ő-re.
2009. ápr. 6. 10:36
 26/30 anonim ***** válasza:
69%

Basszus... hat nem vagy semmi!!

orulnel hogy meg szuz es nem b@sz ossze vissza mindenkivel !!

Ezt inkabb meg kene becsulnod..

hisz ha te is komoly kapcsolatot akarnal nem csak egy alkalomra kelene szerencsetlen lany akkor nem szamitana ez neked es orulnel is !!!

mennyire elfajult ez a vilag..

orulj hogy szuz es lehet hogy neked adja oda magad elsore!!

2009. ápr. 10. 14:48
 27/30 A kérdező kommentje:
Jajj látom nem olvastál vissza. Úgy látszik félreérthetően tettem fel a kérdést. Én a lány vagyok, aki emiatt hátrányba került egy srácnál. De azért örülök, hogy ennyire tapló dolognak látod te is! Köszönöm!
2009. ápr. 10. 15:44
 28/30 Vesper02 válasza:
0%

erre a nem akar a tanítod lenni. egész vénetlenül nem fordult meg abban a drasztikusan lassú észjárásodban, hogy előfordulhat esetleg, netántán hogy csak

CSÚNYA VAGY?????????????? : D : D

2012. ápr. 28. 23:01
 29/30 anonim ***** válasza:
nem hátrány.
2012. júl. 18. 14:09
 30/30 anonim ***** válasza:
Nálam kifejezetten előny :) engem boldoggá tenne
2014. jún. 16. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!