Tegyétek a szivetekre a kezeteket. Hátrány lenne nálatok, ha megtudnátok, hogy a 19 éves lány, aki tetszik nektek még szűz?
Amikor a barátnőmmel először randiztunk, az első csók után kicsivel megkérdezte, szűz vagyok e még. 18 éves voltam akkor, és azt mondtam neki, hogy Igen. Nem tartotta cikinek, ugyanis ez nem lóverseny, nem lehet csak úgy elhappolni, mint ahogy sokan teszik.
Téged se gátoljon meg. Ha minden jól megy, azon megtiszteltetésben lesz részed, hogy te veheted el annak a lánynak az ártatlanságát, akibe majd szerelmes leszel.
Basszus... hat nem vagy semmi!!
orulnel hogy meg szuz es nem b@sz ossze vissza mindenkivel !!
Ezt inkabb meg kene becsulnod..
hisz ha te is komoly kapcsolatot akarnal nem csak egy alkalomra kelene szerencsetlen lany akkor nem szamitana ez neked es orulnel is !!!
mennyire elfajult ez a vilag..
orulj hogy szuz es lehet hogy neked adja oda magad elsore!!
erre a nem akar a tanítod lenni. egész vénetlenül nem fordult meg abban a drasztikusan lassú észjárásodban, hogy előfordulhat esetleg, netántán hogy csak
CSÚNYA VAGY?????????????? : D : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!