Tegyétek a szivetekre a kezeteket. Hátrány lenne nálatok, ha megtudnátok, hogy a 19 éves lány, aki tetszik nektek még szűz?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy beszélgettél a lánnyal, megtetszett, és mikor kérdezősködtél utána megtudtad, hogy nem volt még komoly kapcsolata, ezáltal még szűz. Ez kicsit visszavetne a lelkesedésedből? Csak mert én így jártam, és kíváncsi lennék, hogy erre a későbbiekben is számíthatok-e? De most tényleg gondoljatok bele és őszintén mondjátok meg.2009. ápr. 3. 16:07
11/30 anonim válasza:
Akkor az egy idióta lehet, ha nem akar úgymond tanítóbácsi lenni.
leragadt a 13-15 éves kis k.rvák színvonalán. na azok aztán nagy élményt nyújthatnak egy ffinek az ágyban.
úgyhogy ne bánd, hogy szűz vagy.
13/30 anonim válasza:
Amindenit, ne is pazarolj több időt a fickóra. Egy srác, aki nem ugrik egy szűz lány tanításának lehetőségére, nagyon faragatlannak tűnik.
14/30 anonim válasza:
A már nem szűz lányokkal sincs semmi bajom, de szűz lányokkal lefeküdni mindig is óriási élmény volt. Egyrészt elismerés, mert nekem "adja oda magát", másrészt felelősség, mert mivel én vagyok neki az első nem árt ha jó tapasztalatokat szerez, és jó dologként éli meg a szexet. Harmadrészt nagyon izgalmas megtapasztalni, ahogy a másik leveti a szégyenlősségét, gátlásait, megismeri a saját és az én testemet. Ráadásul orgazmust okozni egy nőnek mindig klassz dolog, főleg az elsőt.
F/29
15/30 anonim válasza:
Az lenne a hátrány, ha már nem lenne szűz:) Én biztos örülnék neki és próbálnék minnél jobb kapcsolatba kerülni vele, haverkodnék, ismerkednék vele az tuti. És állítom hogy pár év vagy pár hónap múlva 1000szer jobb leszel az ,,ágyban" mint ma egynéhány 13-15 éves csitri! 21/f
16/30 anonim válasza:
en nagyon orulnek ha szuz volna mert sokszor emlekezne ream tisztelne es hosszu kapcsolat alakulhat ki. Hajtsal a a lanyra ne hagyd "masra" ebrezd benne a vonzalmat a szeretetett a szexualis vonzodast ebresz mindent benne fel legy gyenged vele, tapasztalatbol beszelek mert mar volt 2 szuz csaj baratnom
17/30 anonim válasza:
Én azért örülnék ha szűz lány lenne a barátnőm mert én lennék az egyetlen, és nem lenne az az érzésem hogy én voltam a második vagy a harmadik. Meg nem kéne azt halgatnom hogy a volt barátjával mikor meg hogy csinálta.
18/30 A kérdező kommentje:
Nagyon értékelendő és pozitív válaszokat adtok! Pedig szinte biztos voltam benne, hogy lesznek akik az ellenkezőjét fogják állítani. Köszönöm mindenkinek, szükségem volt ezekre, hogy jobban érezzem magam. Eléggé letört a tudat, hogy kevesebbnek látnak ezért. De úgy látszik, csak a rossz emberrel találkoztam!
2009. ápr. 3. 21:47
19/30 anonim válasza:
Aki kevesebbnek lát ezért, azt kell lenézni! :) az még nem érett gondolkodású, vagy baja van......nyaktól felfele:P
20/30 anonim válasza:
én barátom pl odavolt hogy 21 évesen szűz voltam, és vele feküdtem le. pedig nagyon jól tudta hogy több közös ismerősünk is be akart fűzni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!