Hogy utaljak rá, hogy ha gondolja akkor lefeküdhetnénk?
17f vagyok a barátnőm 16l.
Hónapok óta együtt vagyunk de eddig csak smedvéig jutottunk el.
Én szűz vagyok és ő is.
Én készen állok és ő is.
De fél :S
Énis de hát....
Nem akarok erőszakos lenni vele mert azt hiszi h csak azt akarom tőle pedig nem :S
Csak valahogy közölnöm kéne vele,hogy vigyázok rá,ne féljen :/
Tökéletesen egyetértek az előttem lévő kommentelővel.
Ha készen állna, akkor nem félne, bár ez nem teljesen igaz. Jómagam is féltem, mert hát a lányoknak ugye a legnagyobb kincsük a szüzességük. Szeret téged, Te is Őt.
Üljetek le, beszéljétek meg, hogy a barátnőd mitől fél pontosan és kérd meg, hogy mindent mondjon el, mert nem fogod azért faképnél hagyni, mert nem fekszetek le, csak nem akarsz vele erőszakos lenni, szereted és szeretnéd tisztázni a dolgot.
Mellesleg, az első szeretkezés van akinél be van dátumra pontosan tervezve, de elvileg a többségnek csak úgy jön, mert érzik egyszerre, mindketten: készen állnak rá.
Ne aggódj, ha megbeszélitek, akkor elképzelhető, hogy nem sokat kell rá várnod. Csak légy vele türelmes! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!