Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi ideig kell ahhoz várni...

Mennyi ideig kell ahhoz várni a pasimmal, h ha megteszem akkor még mindig érdekeljem? H ne gondolja, h könnyen megkapott? A pettinget előbb. azt mikor? és a szexet? Mondjuk 3-4hónap nem elég? .

Figyelt kérdés
nha mindegy írjatok kérlek, fiúk, lányok csak tájékozódásképpen, amúgy nincs barátom
2010. márc. 11. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
fél óra
2010. márc. 11. 19:52
 2/9 A kérdező kommentje:
okééééé:D meglesz;) nekem lenne amúgy a legkönnyebb ha csak annyit kéne.xD
2010. márc. 11. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
mért, bevagy már gerjedre a fiura?
2010. márc. 11. 19:55
 4/9 A kérdező kommentje:
hát persze,h be.xD
2010. márc. 11. 21:25
 5/9 anonim válasza:
100%
Azzal tedd meg akit szeretsz és ő is szeret, különben semmi értelme. Ha megkapott és utána otthagy az nem téged jellemez. Ha szeret akkor tud várni, ha nem akkor úgyis keres mást. Úgyis tudni fogod mikor van itt az ideje^^
2010. márc. 11. 22:12
 6/9 A kérdező kommentje:

szóval ha ő az igazi meg minden és 2hónap után lefekszem vele akkor kitart mellettem ugyanúgy mintha 1évet vártam volna?

am köszönöm az első értelmes választ;):D

2010. márc. 11. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
2 perc maximum 10
2010. márc. 11. 22:47
 8/9 anonim válasza:
Szerintem nem lehet így számszerűsíteni :D Érezni fogod mikor készült fel úgy a kapcsolatotok hogy lefeküdhessetek. Mi három hónap után feküdtünk le először - mindkettőnknek az volt az első - és most 5 éve leszünk együtt, és nem hiszem hogy azért, mert ennyi és ennyi idő után feküdtem le vele előszőr...
2010. márc. 14. 22:22
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt az értelmes választ:) remélem még sokáig együttlesztek;)
2010. márc. 14. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!