Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék h újar érdekeljem?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal tök jól elvoltunk nevettünk,beszéltünk és ma egyszer csak semmi.Nem bántottam meg nem csináltam semmit és mégis? Mit tehetnék? SEGÍTSETEK :'(2011. ápr. 28. 19:09
1/8 anonim válasza:
kerested a társaságát? kicsit bővebben légyszi(: esetleg ha nagyon sokat voltatok együtt akkor normális ha más társaságát is igényli. most várj egy kicsit, aztán keresd a társaságát, viselkedj ugyan úgy, mint eddig, és meglátod hogyan reagál. aztán ott már talán többet tudsz. (:
2/8 A kérdező kommentje:
igen kerestem e társaságát :) beszélgettünk nevettünk minden és ma vhogy eltünt semmi :( dehát akk várjak szted?? lécii egy kort is :D
2011. ápr. 28. 19:20
3/8 anonim válasza:
1 nap még nem a világ vége lehet hogy csak simán nem volt kedve és kész próbálkozz holnap is
4/8 anonim válasza:
14 vagyok(: tehát akkor még egyszer mi baj volt, mi tűnt el csak úgy?
5/8 A kérdező kommentje:
wazze én is;)
2011. ápr. 28. 20:37
7/8 A kérdező kommentje:
én meg .......................................................................................................................
FIÚ :DD
2011. ápr. 28. 20:47
8/8 anonim válasza:
meggondolta magát báttya, van ilyen... keress másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!