Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok ti elvesztenétek a...

Lányok ti elvesztenétek a szüzességeteket olyan fiúval? Folyt. Köv.

Figyelt kérdés
Aki csak barátotok de viszont nagyon jó barát, közeli olyan akivel megbeszéltek sok problémát, és lehet, h kicsit többet is éreztek mint barátság? Vagy esetleg a "dolog” után már nem úgy tekintenétek rá? Megszakadna ez a kapcsolat, és ezért nem is történhet meg?
2011. júl. 12. 17:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
Szerintem ha ilyen kérdés megfordul a fejedben , akkor ne fórumon kérdezgesd hanem gondolkozz el rajta. Ja és a drága szüzességed elég nagy érték, ne ajándékozd CSAK ÚGY ODA! Egy fiúnak egy numera jelenthet csak egy egyszerü magömlést, amit otthon eléntéz 2perc alatt Maya Goldra, meg jelentheted neki a világ minden kincsét azzal az Akcionnal. NEM MIND1! hallgass a nőimegérzéseidre! vannak;) Bár ilyet tuti nem itt a fórumon kéne megkérdeznixD
2011. júl. 16. 02:18
 12/15 A kérdező kommentje:
aha nemek 100 h nincs női megérzésem mivel fiú vagyok:D de van egy lánnyal ilyen barátságom és innen jött a kérdés h Nektek mi a véleményetek erről?
2011. júl. 16. 09:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nos én a szerelmemmel feküdtem le először és az úgy volt szép és jó, és így is KELL lennie. Viszont feküdtem már le a legjobb barátommal és azt kell, h mondjam, h én előre tudtam, h nem fog megváltozni semmi, 1, mert én tuti nem tudtam volna bele szeretni 2, mert a srác egy érzelmi analfabéta, így nem volt nehéz ki következtetni, h nem leszünk 1másba szerelmesek utána, és nem történt semmi, egy kellemes alkalmi dolog volt. Megbeszéltük, h nem lesz több alkalom és hogy nem mondjuk el senkinek, nehogy "botrány" legyen. Am. meg azóta is a legjobb barátom és képesek vagyunk egymás szemébe nézni. Ez szerintem csak elhatározás és látószög függő. Ha tudod magadról és a csajról is(vagy fordítva), h képesek lennétek kezelni, akkor nincs benne semmi rossz. De azért nem árt az a szerelem. Hidd el, az adja meg a valódi ízét:D
2011. júl. 16. 19:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha te szerelmes vagy belé, fontos lenne megérteni, hogy a barátság barátság, nem ígéret valami többre. Ezen bukik el a legtöbb viszonzatlanul szerelmes srác, akit "hitegettek".
2011. júl. 18. 12:58
 15/15 anonim válasza:
25%

Két dolog fontos amit szerelmeddel csinálj.:

1. első csók

2. első sex

ha ez megvolt, a legcsúnyább 4 szemű emberekkel is kavarhadtsz:D

2011. júl. 20. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!