Fiúk/lányok, elvesztenétek a szüzességeteket olyannal, akivel csak a szex miatt jöttetek/jönnétek össze?
Figyelt kérdés
Nemeteket írjátok a válasz végére ha lehet!
(én: 18/f)
2011. okt. 12. 22:40
1/14 anonim válasza:
Én nő vagyok, de nem. Semmiképp. Lehet, hogy fiatal fejjel tök mindegy, de később mit mondasz majd, ha a gyereked kérdezi? Prosti volt az első ? Egyébként sem. Szerintem a szüzességet egy kapcsolatban kell elveszteni nem egy éjszakén. 21n
2/14 A kérdező kommentje:
Nem prostira gondoltam, hanem egy másik emberre, akivel kapcsolatban van, de nem szerelem hanem csak szex.
Én személy szerint mindennél jobban vágyok erre.
2011. okt. 12. 22:46
4/14 anonim válasza:
Senkivel nem jönnék össze csak a szex miatt.
20/l
5/14 napietus válasza:
én is így voltam ezzel, és nem bántam meg.
29/N
6/14 anonim válasza:
Elsőre (is) nagyon fontos az, hogy egy jól működő kapcsolatban történjen. És ha vmi balul sül el (vagy sehogy)? Egy normális kapcsolatban ezeket könnyű kezelni, egy csak-szex-kapcsolatban szerintem lehetetlen. 20/N
7/14 anonim válasza:
így is történt. ó, megvót annak má' hét vagy nyóc éve is.
24/F
8/14 anonim válasza:
Énis így vesztetem el egy helyes fiúkával
Sp voltam sziasztok!
9/14 anonim válasza:
Simán, szeretkezünk egy jót és mindenki megy tovább a maga útján! Elvégre egészséges a szex vagy nem?
20/F
10/14 anonim válasza:
nincs kizárva hogy szerelem nélkül, viszont akkor nem jönnék össze vele, ha ez alatt párkapcs.ot értesz. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!