Lányok ti elvesztenétek a szüzességeteket olyan fiúval? Folyt. Köv.
Baráttal? Nem. Olyannak tartogatjuk (normálisabb esetben, amiből egyre kevesebb van) akit szeretünk, akiben feltétel nélkül bízunk. De nem úgy mint egy barát.... Mint SZERELEM....
Szóval szerintem nem kéne.... de ti döntötök...
Keep smilin'!
20/L
Azzal feküdnék le, akivel egy pár vagyunk és szerelmesek vagyunk egymásba. Elsőre is, meg az összes többi alkalmat is így tervezem... :D
20L
Én ezt tettem.
Egy nagyon közeli barátnőmmel feküdtem le először. Neki és nekem is az volt az első. Utána megkérdeztem, hogy szeretne-e velem járni. Azt mondta, hogy nem mert elrontottunk mindent. Elkezdett kerül, jaj nagyon szar helyzet volt. A szívem szakadt meg. Nem tudtam másra gondolni csak, hogy a hülyeségünk miatt teljesen elveszítem. Aztán rá 2 hónapra odajött hozzám a suli után, és azt mondta, hogy szeret de megijedt...Azóta már 3 éve járunk. :)
Amúgy nagyon megfontolandó dolog mert így nagyon könnyű elveszíteni egy jó barátot...
21 (fiú vagyok de gondoltam leírom)
Nekem van egy srác aki jó barátom, megbízom benne teljesen, mind a ketten szűzek vunk még, vele lehet h lefeküdnék.
Lenne tapasztalatom és nem lennék olyan frusztrált ha egy pasi kezdeményezne velem.
20L
Én semmiképpen nem tenném a helyedben. Onnantól valahogy megszűnne a barátság.. Lehetséges h az egyikfél, esetleg mindkettő elkezd többet érezni a másiknál, de az is lehet, hogy nem mertek majd egymás szemébe nézni.
Nekem is eszembejutott anno, hogy belemennék kevésbé komoly kapcsolatokba, csakhogy legyen tapasztalatom annál aki fontos. Aztán találtam valakit.. aki jobban örült neki h előtte nem történt sok minden.. és aki mellett nem paráztam túl a dolgot.. persze aggódtam én is, de amikor odáig jutottunk.. megfeledkeztem az egészről. Persze teljesen nem tudtam elengedni magam, először elég nehéz is lenne, de minden alkalommal egyre magabiztosabb vagyok, és ez így van rendjén.
20L
Nálam is ez volt a helyzet!
Már egy éve nagyon mély barátság volt köztünk, és egyszer csak megtörtént, rá egy hónapra pedig összejöttünk, azóta is együtt vagyunk(másfél éve)
Így visszagondolva, már másképp tennék. Ne értsetek félre, nem bántam meg, csak valahogy kivárnám inkább, hogy a normális "sorrendben" alakuljon minden.
Nem mert a csaj is és a srác is gyáva, ha csak barátok.
A lányok alapból nem "adják" a szüzességüket, mert be vannak gyulladva hogy mi lesz utána (és erre rátesz egy nagy lapáttal a szüzesség túlhipeolása ami manapság megy) és egy fiú aki csak a barát kategóriáig jutott ezt a félelmet nem fogja tudni eloszlatni (pont ezért csak barát és nem több)
Ha valahogy ezzel a hozzáállással el is érné a srác, hogy lefeküdjön a csajjal, utána, még mindig nem lenne több mint a kis kedves töketlen, akivel azért nem szívesen járna a lány. De mert megvolt a szex és nem érez semmit inkább megszakítja a kapcsolatot, mert nem akarja magát "kurtizánnak" érezni. A srác meg a puszta jelenlétével is ezt sugallja neki.
Ugyanakkor két, a szexről normális örömforrásként és nem szent tehénként gondolkodó ember között simán lehet ilyen barátság is. Ami kell ebben az esetben, hogy a lány ne tekintse magát prostinak, ha lefeküdt pusztán örömszerzés miatt a barátjával, és a srác pedig hogy attól hogy szex volt még nem járnak és nem tekintheti a lánybarátját a tulajdonának. Mindegyikre marha nehéz embert találni, de ha megvan ez egy nagyon jó dolog tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!