Lányok! Véreztetek első alkalommal?
Én sem véreztem, viszont eléggé fájt.
Ettől ne félj! Mi alapból úgy voltunk vele, hogy ha vérzek, akkor maximum kimossuk utána az ágyneműt :)
20/L
Szerintem mindenki vérzik... amúgy nekem ki sem jött a vér, csak miután elmentem wc-re, ott vettem észre, hogy a papíron piros foltok is maradnak. De ne parázz attól, hogy összevérezed, vagy ilyesmi :)
Egyébként én személy szerint nem ajánlom, hogy az első olyan legyen, amit úgymond "végigcsináltok", magyarán elmegy a barátod, mert elsőre annyira fog fájni, hogy azt kívánod, inkább legyen vége. Én személy szerint szétkapartam fájdalmamban az ágy fejfáját :D Először elég, ha csak picit bedugja, bepróbálgatja, és majd úgyis érezni fogod, hogy mennyire bírod. Természetesen ha nem olyan szörnyű, akkor csináljátok csak :) De az sem baj, ha csak harmadszorra vagy negyedszerre jön össze egy hosszabb aktus, amikor már el tud élvezni. Lényeg, hogy szólj rá, ha fáj!
22:04
Szerintem ne általánosíts ennyire.
Először is: egyáltalán nem biztos, hogy mindenki vérzik.
Másodszor: az sem biztos, hogy mindenkinek fáj.
Harmadszor: az sem biztos, hogy nem élvez el, ahogy az sem, hogy utána valaha is sikerül elélveznie hüvelyi úton.
Én egyáltalán nem véreztem.
Nagyon fájt, mikor először bedugta a barátom, de nem ijedtem meg tőle, és mivel már 1 éve voltunk együtt, és mindennél jobban akartam a dolgot, így nem hagytam, hogy sokáig leálljon (mivel természetesen észrevette, hogy fájdalmat okozott, és abbahagyta), kértem, hogy folytassa. Természetesen nagyon gyengéd és figyelmes volt a párom, így pár percnyi fájdalom után elkezdtem nagyon élvezni a szeretkezést. Onnantól kezdve minden szeretkezést elmondhatatlanul élvezek, pedig azóta sincs orgazmusom (3 éve élünk nemi életet a barátommal). És ha választhatnék, hogy aktus orgazmus nélkül, vagy orális kielégülés, akkor inkább az aktust választom. Szerencsére a szeretkezésnek mindkettő része nálunk...
Szerintem az egésznek a lényege a szerelem, amit a két fél érez egymás iránt- ha ez megvan, akkor mindenképp csodálatos, életre szóló élmény lesz az első alkalom, és az összes többi is.
Ne aggódj ilyen apróságok miatt, mint a vér, vagy a fájdalom, inkább arra koncentrálj, hogy a szeretkezés a szerelmetek kifejezése egy gyönyörű módon.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!