Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Véreztetek első...

Lányok! Véreztetek első alkalommal?

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt,és már tervezgetjük az elsőt..én még szűz vagyok,ő nem. Nagyon félek,de ugy igazából a vértől..:S Ti véreztetek? ha igen,akkor az milyen mennyiségű? 17/L
2011. júl. 11. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én sem véreztem, viszont eléggé fájt.

Ettől ne félj! Mi alapból úgy voltunk vele, hogy ha vérzek, akkor maximum kimossuk utána az ágyneműt :)

20/L

2011. júl. 11. 22:01
 12/17 anonim válasza:
75%

Szerintem mindenki vérzik... amúgy nekem ki sem jött a vér, csak miután elmentem wc-re, ott vettem észre, hogy a papíron piros foltok is maradnak. De ne parázz attól, hogy összevérezed, vagy ilyesmi :)

Egyébként én személy szerint nem ajánlom, hogy az első olyan legyen, amit úgymond "végigcsináltok", magyarán elmegy a barátod, mert elsőre annyira fog fájni, hogy azt kívánod, inkább legyen vége. Én személy szerint szétkapartam fájdalmamban az ágy fejfáját :D Először elég, ha csak picit bedugja, bepróbálgatja, és majd úgyis érezni fogod, hogy mennyire bírod. Természetesen ha nem olyan szörnyű, akkor csináljátok csak :) De az sem baj, ha csak harmadszorra vagy negyedszerre jön össze egy hosszabb aktus, amikor már el tud élvezni. Lényeg, hogy szólj rá, ha fáj!

2011. júl. 11. 22:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen. És amire nem számítottam: utána még 2-3 napig vérzett.
2011. júl. 11. 22:39
 14/17 anonim válasza:
Nekem szex közben pár csepp,kicsit meglátszott az ágyneműn és utána másnap eléggé véreztem. Ilyenkor jobb,ha beraksz egy betétet. de semmi gáz nem volt,egy délelőtt alatt le is ment :)
2011. júl. 11. 22:50
 15/17 anonim ***** válasza:

22:04

Szerintem ne általánosíts ennyire.

Először is: egyáltalán nem biztos, hogy mindenki vérzik.

Másodszor: az sem biztos, hogy mindenkinek fáj.

Harmadszor: az sem biztos, hogy nem élvez el, ahogy az sem, hogy utána valaha is sikerül elélveznie hüvelyi úton.

Én egyáltalán nem véreztem.

Nagyon fájt, mikor először bedugta a barátom, de nem ijedtem meg tőle, és mivel már 1 éve voltunk együtt, és mindennél jobban akartam a dolgot, így nem hagytam, hogy sokáig leálljon (mivel természetesen észrevette, hogy fájdalmat okozott, és abbahagyta), kértem, hogy folytassa. Természetesen nagyon gyengéd és figyelmes volt a párom, így pár percnyi fájdalom után elkezdtem nagyon élvezni a szeretkezést. Onnantól kezdve minden szeretkezést elmondhatatlanul élvezek, pedig azóta sincs orgazmusom (3 éve élünk nemi életet a barátommal). És ha választhatnék, hogy aktus orgazmus nélkül, vagy orális kielégülés, akkor inkább az aktust választom. Szerencsére a szeretkezésnek mindkettő része nálunk...

Szerintem az egésznek a lényege a szerelem, amit a két fél érez egymás iránt- ha ez megvan, akkor mindenképp csodálatos, életre szóló élmény lesz az első alkalom, és az összes többi is.

Ne aggódj ilyen apróságok miatt, mint a vér, vagy a fájdalom, inkább arra koncentrálj, hogy a szeretkezés a szerelmetek kifejezése egy gyönyörű módon.

20/L

2011. júl. 11. 23:07
 16/17 anonim válasza:
Fájt, de nem vérzett egyáltalán.
2011. júl. 12. 02:06
 17/17 anonim válasza:
Én utána 3-4 órával pisilés után tapasztaltam hogy miimális 2-3 csepp van a papíron,aznap este meg másnap reggel,utána semmi,viszont nekem irdatlaul fájt,de megérte :D
2011. júl. 13. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!