Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Véreztetek első...

Lányok! Véreztetek első alkalommal?

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt,és már tervezgetjük az elsőt..én még szűz vagyok,ő nem. Nagyon félek,de ugy igazából a vértől..:S Ti véreztetek? ha igen,akkor az milyen mennyiségű? 17/L
2011. júl. 11. 21:29
1 2
 1/17 anonim válasza:
Mint minden normális csaj mi is véreztünk :) Mindenkinél más mennyiségű. Nem tom mitől függ.
2011. júl. 11. 21:32
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem, olyan zöld trutyi jött.

Igen, véreztem.

2011. júl. 11. 21:33
 3/17 anonim ***** válasza:
Igen, pár cseppet csak.
2011. júl. 11. 21:33
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Amúgy nem tudom,hogy mit kell bunkózni,szerintem teljesen normálisan/jogosan tettem fel a kérdést. Mivel nem mindenki vérzik..
2011. júl. 11. 21:34
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Nekem véletlen az epémig nyomta fel, így zöldes-sárgás trutyi folyt. Nem baj, azért szeretem :)
2011. júl. 11. 21:35
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem pl egyáltalán nem vérzett.
2011. júl. 11. 21:36
 7/17 anonim ***** válasza:

igen egy ici-picit,pár csepp lett a törölközőn ami alattam volt.

(viszont azért legyen nálad betét mert a nagy élmény hatására nekem megjött utána a menzim.)

2011. júl. 11. 21:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Én is azzon kevés nők közé tartozok akiknek nem vérzett sőt még csak nem is fájt!:)
2011. júl. 11. 21:43
 9/17 anonim ***** válasza:

A vértől nem kell félni,nem bánt,amúgy is hozzá lehetsz szokva a menstruáció miatt.

Én az első szex alatt/után már nem véreztem,mert valószínűleg még előtte,egy ujjazás során átszakadhatott a szűzhártyám,ugyanis akkor egy tenyérnyi tócsában állt a vér az ágyamban,de nem fájt egyik sem.

2011. júl. 11. 21:45
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem literek folytak ki, mentőt is kellett hívni.
2011. júl. 11. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!