Lányok! Véreztetek első alkalommal?
Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt,és már tervezgetjük az elsőt..én még szűz vagyok,ő nem. Nagyon félek,de ugy igazából a vértől..:S Ti véreztetek? ha igen,akkor az milyen mennyiségű? 17/L2011. júl. 11. 21:29
1/17 anonim válasza:
Mint minden normális csaj mi is véreztünk :) Mindenkinél más mennyiségű. Nem tom mitől függ.
2/17 anonim válasza:
Nem, olyan zöld trutyi jött.
Igen, véreztem.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Amúgy nem tudom,hogy mit kell bunkózni,szerintem teljesen normálisan/jogosan tettem fel a kérdést. Mivel nem mindenki vérzik..
2011. júl. 11. 21:34
5/17 anonim válasza:
Nekem véletlen az epémig nyomta fel, így zöldes-sárgás trutyi folyt. Nem baj, azért szeretem :)
6/17 anonim válasza:
Nekem pl egyáltalán nem vérzett.
7/17 anonim válasza:
igen egy ici-picit,pár csepp lett a törölközőn ami alattam volt.
(viszont azért legyen nálad betét mert a nagy élmény hatására nekem megjött utána a menzim.)
8/17 anonim válasza:
Én is azzon kevés nők közé tartozok akiknek nem vérzett sőt még csak nem is fájt!:)
9/17 anonim válasza:
A vértől nem kell félni,nem bánt,amúgy is hozzá lehetsz szokva a menstruáció miatt.
Én az első szex alatt/után már nem véreztem,mert valószínűleg még előtte,egy ujjazás során átszakadhatott a szűzhártyám,ugyanis akkor egy tenyérnyi tócsában állt a vér az ágyamban,de nem fájt egyik sem.
10/17 anonim válasza:
Nekem literek folytak ki, mentőt is kellett hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!