Lányok. Mennyire fájt az első szex? Véreztetek?
Nekem nagyon fájt, hiába lazítottam, és véreztem is. Aztán picit benne hagyta, hogy táguljak, és utána ment tovább minden :) Azóta egyáltalán nem fáj :)
Az a lényeg, hogy ne parázz, illetve ha elkezdesz vérezni, nehogy összehúzd magad, és be stresszelj, mert akkor borzalmas lesz :)
nekem se fájt annyira, csak feszített, de kilehetett bírni, sőt még izgató is volt.. vér pedig csak pár csepp volt :)
a lényeg mint ahogy előttem is mondták már, hogy lazíts és élj a pillanatnak :)
köszi szépen a válaszokat:)
Hát barátom legalább már nem szűz, ez vigasztal:)
Mondta is, hogy ha nem akarom szóljak, de nem kell félnem mert vigyáz majd rám, és azt akarja hogy élvezzem és hogy tökéletes legyen nekem az első:)
Olyan jól esik hogy ilyeneket mondd:)
Amugy nagyon fiatal vagyok hozzá? Februárban töltöm a 18at.
Nekem egyáltalán nem fájt és tény, hogy én soha nem tartottam attól hogy esetleg fájhat. Az elsőnél szinte egyáltalán nem véreztem, csak a másodiknál egy kicsit.
Akkor fáj egy picit egyébként, hogyha a srácnak nagyobb a szerszáma, de akkor is "csak" az alhasamban és nem a bejáratnál érzem:)
köszi a választ neked is:)
(amugy barátom 20)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!