Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Hogy mondjam meg neki, hogy nem tud normálisan felizgatni?

Figyelt kérdés
a barátom pár napja megujjazott, én pedig kivertem neki. Ő elment, de engem még csak fel sem tudott igazából izgatni.és így dugta be 2 ujját ( elég vastag ujjai vannak) és az nekem fájt, mert ügyebár száraz voltam. és hiába akartam volna neki segíteni be izzítani magamat, nem hagyta. mit tegyek, hogy mikor szeretkezni szeretnénk, akkor ne fájjon annyira, hanem fel legyen izgulva, és nedves legyek? mert tudtommal kevésbé fáj akkor :D remélem azért lehet érteni a problémám. mert az is ok, hogy fájt most,hogy nem voltam igazán nedves, de még szűz vagyok. válaszokat kérlek! :/ tudom, ez most elég ciki, és szánalmasnak hangzik, de nagyon szeretem, és szeretném, ha minnél jobb lenne az első!:) mert a tökéletes ember már megvan hozzá.:)mit javasoltok? nektek volt hasonló problémátok?
2011. júl. 3. 01:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Odaállsz elé és annyit mondasz: b@sszalak a falhoz nem veszed észre hogy nemjóóóó????!!!!!
2011. júl. 3. 15:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket, azóta sikerült megbeszéltem vele! :)Bocsánatot kért, és legközelebb engedni fogja, hogy segítek neki, hogy mi a jó nekem, és egyátalán nem sértődött meg! :) Köszönöm a tanácsokat! :)
2011. júl. 3. 21:18
 13/14 IQnindzsa ***** válasza:
Minden jó ha a vége jó. :D
2011. júl. 4. 02:31
 14/14 tabaki ***** válasza:
Nna. Minden mást is ilyen simán intézzetek el egymás közt! Puszi.
2011. júl. 4. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!