Nagyon fog fájni? Hogy tudom nagyon felizgatni?
Szerintem sem vagy még éertt arra, hogy beléd hatoljon.
Ismerjétek csak meg egymást, próbálkozzatok a simogatással... ahogy írtd, derítsd ki te is, hogyan lehet őt felizgatni. Ő is próbálja ezet nálad.
Ha már megvan az összhang, és rendesen nedvesedsz is - csak akkor mehettek tovább.
A vérzés is ettől függ: ha nedves vagy, sokkal kisebb.
Kedves Kérdező!
Abszolút megértem a helyzeted!(: Remélem tudok segíteni.
Szerintem ne akarj még lefeküdni a barátoddal. Menj fel egy erotikus történeteket tartalmazó oldalra- például (tortenetek.hu) - és válassz egy olyan kategóriát amire úgy érzed, hogy beindulsz.Aztán csak bugyin keresztül kezdd el az ujjbegyeddel cirógatni magad, közben olvass és képzeld bele magad abba a helyzetbe. Aztán ha eléggé benedvesedsz, próbáld meg egy ujjal.
A barátoddal pedig.. szerintem először jobb lenne, ha kicsit tágítana, mert szerintem az első szex azért fáj sok mindenkinek, mert "bumm bele" egyből elkezdik. Nyalogasd a barátod nyakát, hasát, akár le is szophatod, szerintem nem gáz, ha szeretitek egymást.Ő is kinyalhat téged és próbáljon meg először egy ujjal, majd kettővel megujjazni és amikor már kettővel is élvezed, mehetnek a dolgok. :) Addig pedig ez is nagyon ki fog elégíteni. Ha pedig így csináljátok szépen lassan, akkor kicsit fog néha-néha feszíteni, de nem lesz őrült fájdalom. Mivel a szerelmed okozza, és valószínűleg már nagyon fel leszel izgulva, nem lesz kellemetlen.Aztán mikor egyszer már nagyon beleélitek magatokat, csak spontán jöjjön a dolog, én úgy képzelem magamnak az elsőt.: )
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!