Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fog fájni? Hogy tudom...

Nagyon fog fájni? Hogy tudom nagyon felizgatni?

Figyelt kérdés
Sziasztok.16 éves vagyok,van egy 18 éves barátom.A múltkor már rám mászott,és csókolgatta a nyakam,majd simogatott is odalent.Nagyon élveztem,de sajnos mennie kellett dolgozni,így abbamaradt az egész.Még szűz vagyok,de azt hiszem készen állok,hogy megtegyem.:$ Tudja hogy szűz vagyok,ő már nem. Szeretném,ha nem lennék béna,és ha ő is nagyon élvezné.Hogy tudom nagyon felizgatni? És ha engem simogat,de még nem érzem,hogy elég sikos lennék,akkor hogy mondjam meg neki,hogy még várjunk a "betolással"? És ha vérezni fog mit csináljak? Azt mikor veszem észre?Vagy akkor mit kell csinálni?Kérlek mondjatok el minden,nagyon kezdő vagyok.Előre is köszönöm a válaszokat,és kérlek értelmes emberek írjanak ide.Szóval ilyen válasz ne legyen pl:"Hát sz*pd le!" Köszönöm♥
2011. máj. 27. 17:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy őt különösebben kell izgatni, a fúknál ez megy magától is.:) De simogasd csókolgasd, pettingeltetek már? ugyanazt kell csinálnod akkor is. Azt, hogy mikor kívánod annyira, hogy beléd is hatoljon, azt fogod érezni, addig meg ha ő már szeretné, egyszerűen a fülébe súgod, még ne, vagy akármi, ami eszedbe jut. Ezeket a dolgokat nem lehet előre megtervezni, mert hidd el, minden jönni fog magától, nincs is értelme ilyeneken rágódni. Ha pedig vérezni fogsz, azt javaslom legyen közelben mellettetek egy sötétebb törölköző, azzal azonnal meg lehet törölni, és kész.
2011. máj. 27. 17:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fordítva kéne lennie, ő izgasson fel téged nagyon. Akár órákig is mehet a kényeztetés. Az a legfontosabb az elsőnél, hogy neked legyen jó. Aztán majd ha rendesen belerázkódtál a szexbe, értékelheted kedvességét :) Nálunk így volt.
2011. máj. 27. 18:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnél bénázhatsz,mert ha azon streszelsz hogy jó legyen neki akkor neked lessz rossz,és akkor a fene megette.Ha majd "gyakorlottabb" leszel akkor figyelhetsz,hogy neki is jó legyen.
2011. máj. 27. 18:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Petting csak a simogatás volt,lent egy kicsit erőteljesebben is csinálta. Hát lehet hogy bénázhatok,csak egy egy kicsit félek mégis attól,hogy nem leszek neki elég jó.:/ És ha véreznék,akkor nagyon vérzek?? Most hülyén fog kijönni,de kb mennyi vér jön ki?csak pár csepp,vagy több? Mégegyszer nagyon köszönöm,várom a többi választ:)
2011. máj. 27. 18:38
 5/13 A kérdező kommentje:
Ja,és ő ha ő nem izgat fel eléggé,akkor szóljak neki? Amúgy félek hogy engem nehéz lesz felizgatnia,mert én próbáltam maszturbálni,de én annyira nem élveztem.Vagyis megpróbáltam csak a dörzsit,annyira nem repít el.Aztán megpróbáltam ujjal,az egy kicsit fájt,és az sem volt valami húú de jó.Hogy tudom megpróbálni nekem mi jó?Vagyis még mit lehet csinálni,hogy megtudjam milyen az a "nagyon jó önkielégítés"? Mert valaki azt mondta,addig ne sexeljek,amíg nem tudom magamat a "felhők felé repíteni"?!
2011. máj. 27. 18:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj jó tanács, első vagyok, én még nagyon nem ajánlom neked, hogy szexeljetek, nekem úgy tűnik nem vagy még érett erre a dologra. Először pettingeljetek sokat, csak simogatással kényeztessétek egymást, mondjuk akár teljesen meztelenül is, ujjazás ilyesmik. ha szoktad már ezeket utána lehet továbbmenni.
2011. máj. 27. 19:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem vagy még éertt arra, hogy beléd hatoljon.

Ismerjétek csak meg egymást, próbálkozzatok a simogatással... ahogy írtd, derítsd ki te is, hogyan lehet őt felizgatni. Ő is próbálja ezet nálad.

Ha már megvan az összhang, és rendesen nedvesedsz is - csak akkor mehettek tovább.

A vérzés is ettől függ: ha nedves vagy, sokkal kisebb.

2011. máj. 27. 21:31
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

Kedves Kérdező!

Abszolút megértem a helyzeted!(: Remélem tudok segíteni.

Szerintem ne akarj még lefeküdni a barátoddal. Menj fel egy erotikus történeteket tartalmazó oldalra- például (tortenetek.hu) - és válassz egy olyan kategóriát amire úgy érzed, hogy beindulsz.Aztán csak bugyin keresztül kezdd el az ujjbegyeddel cirógatni magad, közben olvass és képzeld bele magad abba a helyzetbe. Aztán ha eléggé benedvesedsz, próbáld meg egy ujjal.

A barátoddal pedig.. szerintem először jobb lenne, ha kicsit tágítana, mert szerintem az első szex azért fáj sok mindenkinek, mert "bumm bele" egyből elkezdik. Nyalogasd a barátod nyakát, hasát, akár le is szophatod, szerintem nem gáz, ha szeretitek egymást.Ő is kinyalhat téged és próbáljon meg először egy ujjal, majd kettővel megujjazni és amikor már kettővel is élvezed, mehetnek a dolgok. :) Addig pedig ez is nagyon ki fog elégíteni. Ha pedig így csináljátok szépen lassan, akkor kicsit fog néha-néha feszíteni, de nem lesz őrült fájdalom. Mivel a szerelmed okozza, és valószínűleg már nagyon fel leszel izgulva, nem lesz kellemetlen.Aztán mikor egyszer már nagyon beleélitek magatokat, csak spontán jöjjön a dolog, én úgy képzelem magamnak az elsőt.: )

14/L

2011. máj. 29. 12:37
 9/13 kassai norbert válasza:
6%
ne hagyd magad
2011. máj. 29. 12:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:)
2011. máj. 31. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!