Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fog fájni? Hogy tudom...

Nagyon fog fájni? Hogy tudom nagyon felizgatni?

Figyelt kérdés
Sziasztok.16 éves vagyok,van egy 18 éves barátom.A múltkor már rám mászott,és csókolgatta a nyakam,majd simogatott is odalent.Nagyon élveztem,de sajnos mennie kellett dolgozni,így abbamaradt az egész.Még szűz vagyok,de azt hiszem készen állok,hogy megtegyem.:$ Tudja hogy szűz vagyok,ő már nem. Szeretném,ha nem lennék béna,és ha ő is nagyon élvezné.Hogy tudom nagyon felizgatni? És ha engem simogat,de még nem érzem,hogy elég sikos lennék,akkor hogy mondjam meg neki,hogy még várjunk a "betolással"? És ha vérezni fog mit csináljak? Azt mikor veszem észre?Vagy akkor mit kell csinálni?Kérlek mondjatok el minden,nagyon kezdő vagyok.Előre is köszönöm a válaszokat,és kérlek értelmes emberek írjanak ide.Szóval ilyen válasz ne legyen pl:"Hát sz*pd le!" Köszönöm♥
2011. máj. 27. 17:39
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Szia!

Először is, ha ő már volt másik lánnyal, tudja mit kell tennie. Te viszont még szűz vagy, ezért nem is várhatja el tőled, hogy profi legyél mindenben.

Másodszor: Ha normális, tudni fogja, hogy neki kell felizgatnia téged. Ne aggódj, ha ő kezdeményez, akkor biztos, hogy rád van izgulva, neked már csak annyi dolgod lesz, hogy élvezd. Bele fogsz majd tanulni mindenbe és kitapasztalod majd, hogy mi jó neki és neked is. :)

Harmadszor: A vérzés és a fájdalom. Lazulj el, és ha eléggé fel vagy izgulva, már annyira nem is fáj. Az kérdés, hogy mennyire vérzel, de ne aggódj, nem olyan sok és vészes (bár ez változó mindenkinél).

Azonban, csak akkor menj bele, ha tényleg felkészültnek érzed magad, valamint szólj neki, ha azt akarod álljon le! Mindenképp! Néma gyereknek... A szexualitás alapja a kommunikáció. Így fogja ő is tudni, hogy mit élvezel és mit ne tegyen. :)

2011. jún. 8. 18:47
 12/13 A kérdező kommentje:
Na.Végre egy újabb értelmes válasz:) Köszönöm szépen:)
2011. jún. 15. 11:53
 13/13 anonim válasza:
A vége mi lett?
2015. dec. 13. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!