Hogy mondjam meg neki, hogy nem tud normálisan felizgatni?
Figyelt kérdés
a barátom pár napja megujjazott, én pedig kivertem neki. Ő elment, de engem még csak fel sem tudott igazából izgatni.és így dugta be 2 ujját ( elég vastag ujjai vannak) és az nekem fájt, mert ügyebár száraz voltam. és hiába akartam volna neki segíteni be izzítani magamat, nem hagyta. mit tegyek, hogy mikor szeretkezni szeretnénk, akkor ne fájjon annyira, hanem fel legyen izgulva, és nedves legyek? mert tudtommal kevésbé fáj akkor :D remélem azért lehet érteni a problémám. mert az is ok, hogy fájt most,hogy nem voltam igazán nedves, de még szűz vagyok. válaszokat kérlek! :/ tudom, ez most elég ciki, és szánalmasnak hangzik, de nagyon szeretem, és szeretném, ha minnél jobb lenne az első!:) mert a tökéletes ember már megvan hozzá.:)mit javasoltok? nektek volt hasonló problémátok?
gépzsír! nekem bejön! talán próbálja finomabban. Vezessen rá...hogy kívánd.
2011. júl. 3. 01:49
2/14 anonim válasza:
de én nem értem lehet én vagyok a tapasztalatlan, de szűzlányt, hogy lehet már ujjazni anélkül, hogy ki ne szakadna??:s tehát, ha bedugta akkor lehet nem azért fájt hanem mert birizgálta a szűz hártyád? amúgy meg, ha semmi nem segíg akkor gondolom a vazelin az fog:d
2011. júl. 3. 01:55
3/14 anonim válasza:
csak jól érezte hogy száraz volt -.-'..am ..mi az h nem hagyta ?:O
2011. júl. 3. 02:02
4/14 anonim válasza:
Ha nem tud felizgatni és azt se hagyja hogy rávezesd,akkor a tökéletes ember még nincs meg sajnos ... :D
2011. júl. 3. 02:23
5/14 anonim válasza:
Csak jól érezte, hogy száraz volt...okés b*meg de szűzlányt, hogy a k*va meg az anyámba ujjaznak?????? okoska
2011. júl. 3. 02:33
6/14 IQnindzsa válasza:
Nem szánalmas a kérdésed és a problémád teljesen érthető. Az egyértelmű ,hogy a barátodnak megvan a maga elképzelése arról ,hogy hogyan kell ezt csinálni de a tapasztalat teljességgel hiányzik. Itt csak egyetlen megoldás van. Megmondod neki. Ne félj kinyitni a szádat. A szexualitás egy olyan játék amit KÉT ember játszik. Ha nem mondod meg neki mi jó... mi rossz... akkor saját magaddal tolsz ki. Akkor olyasmiket fog tenni amire ő azt hiszi ,hogy jó neked ,közben meg fájdalmat okoz.
tudnék mondani pár dolgot ,hogy mit tehetsz... de csak egy igazi megoldás van. BESZÉLNI vele.
2011. júl. 3. 06:05
7/14 anonim válasza:
Elösször is ne bszál olyannal akit nem szeretsz,hidd el ha szeretnéd ilyen problémáid nem lennének!
Nos a jó sex is 2 emberen múlik!Miből tart annyit mondani közben hogy ezt ne így mert fáj, vagy mond meg neki finoman hogy hogy szeretnéd.Ha úgy sem sikerül akkor vegyél egy üveg vazelint!Ja és ha fiatal vagy (nagyon fiatal) Akkor ne számíts egyből orgazmusokra!
Nézzed meg! Így nézhetnek ki különböző szűzhártyák, ebből remélem látod, hogy sok az megfelel annak a feltételnek, hogy lehet újjazni. Az utolsó amire te gondolsz, hogy hogyan néz ki egy szűzhártya az valójában kórós, és nagyon veszélyes mert nem tud távozni a mestruációs vérzés, ezt az állapotot orvosnak kell megoldani. Egyébként sem úgy kell elképzelni, hogy a legkisebb érintéstől elszakad annál azért szívósabb elvégre az a fukciója, hogy védje a hüvelyt a növekedés során.
ON:
Az nem egy jó jel, hogy nem engedte, hogy megmutassad neki, hogy hogyan kell, de ha szereted akkor inkább beszéld meg vele külön, hogy neked ez így nem volt jó.
2011. júl. 3. 07:32
9/14 tabaki válasza:
Nemtom, de szerintem az ujjazás meglehetősen nyers módszer, ami összeszokottabb pároknak való, ahol már a fiú is érzi, hogy mi a jó a lánynak. Indításként simogatással is el tud durrantani, közben a puncogód is szokja az idegen kéz matatását. Egyébként meg nincs mese, meg kell beszélni vele, hogy neked mi a jó, mert most még valószínűleg azt hiszi, hogy a lányoknál is úgy megy, mint nála -- vagyis, hogy nagyobb tempóval vagy keményebb fogással majd előbb-utóbb átlök a csúcson. Amíg ez rendezetlen köztetek, szerintem a nagy akciónak sem érdemes nekimenni. Tanuljon meg figyelni rád, nem szégyen az.
2011. júl. 3. 10:27
10/14 anonim válasza:
Nem ujjaznia kellett volna hanem szépen használni a kis nyelvét meg szájacskáját!Akkor a szűzhártyádhoz sem ér és alapból nedves lesz!:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!