Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Hogyan jobb elveszteni?

Lányok! Hogyan jobb elveszteni?

Figyelt kérdés
Úgy, ha már egy tapasztaltabb fiúval történik az első, vagy ha mindketten szűzek vagytok?
2011. júl. 2. 19:45
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én tapasztaltabbal vesztettem el, nem tudom milyen szűz fiúval lenni, így jó volt, de lehet amúgy is jó lett volna.
2011. júl. 2. 20:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is azt mondanám, hogy az első alkalom jobb egy tapasztalt fiúval. De csak mert az én barátom is tapasztalt volt, és nekem nagyon nagy élmény volt az első együttlétünk. Nem is fájt. :)

Szűz fiúval nem voltam még, így erről nem tudok mit mondani. Biztosan úgy is jó lehet, főleg akkor, ha szeretitek egymást. :)

2011. júl. 2. 20:21
 13/15 Kingaa1 ***** válasza:
En is tapasztalttal veszitettem el, es csak alig ereztem, mot hogy visszagondoltam, nem is volt olyan fajdalmas mint leirtak nekem masok...
2011. júl. 2. 20:25
 14/15 anonim válasza:
Tapasztaltabbal...egyértelmű.. Jobban tudja mit kezdjen egy szűz lánnyal mint akinek még része sem volt benne :)
2011. júl. 2. 22:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem azon múlik, hogy tapasztalat vagy sem. Mi ez a hülye berögzödés? Nagyon is lehet ügyes egy szűz is. Egyszer egy kérdező olyat írt, hogy mit csináljon, mert a pasija órákig bírta, aztán leírta hog neki az első alaklom volt. Nem minden amber csalódik. Azt lehet ugyanúgy tapasztalat emberben is. Bízni kell!!!
2011. júl. 2. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!