Lányok, volt már olyan, vagy most is azt érzitek hogy jobb lenne végre már elveszteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 16:06
2/16 anonim válasza:
Hát igen..sajnos ha csak magamhoz nyulok,mindíg azt érzem,bár csak lenne egy barátom,és venné el,mert nem jó ez igy.én nagyon szeretnék túl lenni már az elsőn:S
3/16 A kérdező kommentje:
Hát írj egy levelet ha tényleg akarod..valahogy én is így vagyok.
2011. márc. 16. 18:45
5/16 anonim válasza:
igen számtalanszor volt ilyen.
néha ott voltam,hogy megyek az utcán és letámadok egy pasit.vagy csak egyszerűen megkérdezem,hogy elvenné-e a szüzességem...aztán hirtelen visszatértem a valóságba. és ennyi volt:d. az a "baj",hogy van tartásom.
7/16 anonim válasza:
hat ha te lanynak erzed magad...
ja, f=female?
8/16 A kérdező kommentje:
f =fiú
l= lány
...
2011. márc. 19. 09:47
9/16 anonim válasza:
én mindig ezt érzem... de nem azért, mert hogy xy már elvesztette, és akkor fú most már nekem is kéne, hanem mert borzasztóan kívánom a szexet, csak nekem sincs kivel... 17/L
10/16 A kérdező kommentje:
ha gondolod írj levelet:)
2011. márc. 19. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!