Lányok! Hogyan jobb elveszteni?
Figyelt kérdés
Úgy, ha már egy tapasztaltabb fiúval történik az első, vagy ha mindketten szűzek vagytok?2011. júl. 2. 19:45
1/15 anonim válasza:
szerintem ha már vannak tapasztalatai fiúnak kettőtök közül tudja vki h mit csinál:D
2/15 anonim válasza:
Teljesen mindegy nálam. Ha szeretjük egymást akkor jöhet akármilyen tapasztalt vagy szűz. Nem ciki ez hidd el.
16L
3/15 anonim válasza:
Szóval te minden áron szűz lányt akarszXD Te nyugodtan szereznéd a tapasztalatokat és a lány meg nem. Értelek:)
4/15 anonim válasza:
Én tapasztalt sráccal vesztettem el a szüzességem, és nagyon ügyes volt, nem is fájt.Szűz fiúval még nem voltam, nem tudok róla mondani semmit:)
5/15 anonim válasza:
Jó kérdés, mert igazából senkinek a világon nincs összehasonlítási alapja, mindenki azt fogja mondani, ahogy ő elveszítette.
Szerintem tapasztalttal :D
6/15 A kérdező kommentje:
3., lány vagyok. :D
2011. júl. 2. 19:51
7/15 anonim válasza:
Lehet egy szűz fiú is ügyes. Én nem voltam béna:)
8/15 anonim válasza:
Mindketten szűzek voltunk és nekünk nagy élmény volt, hogy mindketten egymással csináljuk először :))
nem tudom, hogy jobb lett volna-e tapasztalt fiúval de én így duplán örültem :)
9/15 anonim válasza:
Tapasztalt...
hatalmas tapasztalata lehet 16-17évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!