Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért csinálta ezt velem?...

Miért csinálta ezt velem? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok,de majdnem lefeküdtem ma a barátommal. Viszont akárhogy csináltam kézzel,meg szájjal,nem állt fel neki. 1,5 órát aggódtam,hogy velem van a baj,mire közölte,hogy kiverte magának előtte a wc-n,azért nem képes most felállni. Aztán tök ideges lett,hogy ezt a napot nem így tervezte,és holnap átjön,hogy folytassuk...

De most elkezdtem félni,hogy ezek után én megundorodtam az egésztől,nem is akarom folytatni. Mindhol csak a p*nisze ízét érzem, hiába mostam fogat,és a gumiszagot érzem mindenhol...

Lehet ettől még holnap szép az első vele...?

2011. jún. 21. 23:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Figyu biztosan izgult a barátod, ezt ne vedd saját kudarcodként sőt neki sem kudarc ilyen előfordul, hisz ez lett volna az első legfontosabb együttlétetek. Én azt mondom neked, hogy attól még ne undorodj tőle, egy jó kis pancsi és lazítás után nyugodtan belevághattok a mókába. :-) A lényeg, hogy mindketten engedjétek el magatokat. Hidd el nem fogsz te tőle undorodni mert egyikőtök sem fog tudni ellenállni egymásnak. :-)
2011. jún. 29. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!