Hogy csinálta, hogy nem fájt, sőt jól esett?
Figyelt kérdés
Barátommal 1,5 hónapja vagyunk együtt. Tegnap ujjazott meg először,de csak mert én kértem rá. Mivel szűz vagyok azt hittem fájni fog,mert az előző pasi mikor csinálta akkor utána 3 napig fáj ott lent. Hogy lehet az,hogy akkor most egyáltalán nem fájt, sőt kifejezetten jól esett,pedig eléggé szűk vagyok? Ennek van köze az érzelmekhez?
Köszönöm előre is ha valaki értelmesen válaszol, és nem beszól!
19/L
2011. máj. 12. 11:24
1/9 anonim válasza:
Nem, csak van aki tudja finoman csinálni, valaki meg egyből akar mindent :)
2/9 anonim válasza:
Mert vannak olyan pasik akiknek a kezed nyújtod és az egész karod kell. Ha valaki őszintén szereti a barátnőjét azzal csak óvatos lehet.
21/L
3/9 anonim válasza:
Az érzelmekhez annyiban van köze, hogy te jobban felizgultál és jobban elengedted, odaadtad magadat. De sok függ a technikától is.
4/9 anonim válasza:
Az előzőekkel egyet értek, kiegészíteném még azzal, hogy lehet te is érettebbé/nyitottabbá váltál ezen a téren. :)
5/9 anonim válasza:
Én is egyetértek velük. Szeressétek egymást. :-)
6/9 anonim válasza:
Sok mindentől függ:)Mennyire vagy felizgulva mennyire csinálja jól a srác (technikáját nézve), és az érzelmek is nagyon sokat számítanak:)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2011. máj. 23. 22:22
8/9 anonim válasza:
Szerintem, jobban élvezted, és azért nem fájt, sőt..... F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!